A sokoldalúan tehetséges sztár a nemzetközi márka első magyarországi nagykövete (x)

A Skechers tovább erősíti európai jelenlétét azzal, hogy Csobot Adél lett a márka első magyarországi nagykövete. A népszerű énekesnő, színésznő és televíziós személyiség az izgalmak új szintjét hozza el The Comfort Technology Company® életébe, miközben erre a kulcsfontosságú országra összpontosít.

Vidéken élő kétgyermekes anyukaként a kényelem új értelmet nyert. Akár forgatok, a gyerekeim után szaladok, vagy épp az otthonunkat menedzselem, olyan cipőre van szükségem, ami támogatja ezt a életformát” – mondja Csobot Adél. „A Skechers megfelelő kényelmet nyújt, amiben önmagam lehetek. Alig várom, hogy a márka üzenetét eljuttathassam a követőimhez és a magyar vásárlókhoz”

Csobot Adél igazi példakép Magyarországon, sokszínűségével gazdagítja a Skechers családot” – tette hozzá Petar Dulic, a Skechers Magyarországi és Közép-Kelet-Európai igazgatója. „Képessége, ahogy kapcsolatot teremt közönségével, tökéletes nagykövetté teszi őt. Miközben bővítjük jelenlétünket Magyarországon, Adél kétségkívül arra ösztönözheti a fogyasztókat, hogy megtapasztalják a kényelem és a stílus azon egyedülálló keverékét, amelyet a Skechers kínál.”

Csobot Adél az X-Faktor Magyarország tehetségkutató döntőséből az évek során sokoldalú művésszé és médiaszemélyiséggé vált, emlékezetes előadásaival és magával ragadó személyiségével elnyerte a közönség szívét. Sikeres karrierje mellett Adél odaadó anyuka és igazi influencer, ami tovább mélyíti a család-fókuszú és innovatív kényelmi megoldásairól ismert Skechers-szel való együttműködését.

Csobot Adél csatlakozik a Skechers globális nagyköveteinek illusztris sorához, köztük olyan ikonikus személyiségekhez, mint Snoop Dogg, Mr. T amerikai színész, Ashley Park színpadi és filmes sztár, valamint Sugar Ray Leonard bokszlegenda, segítve a Skechers változatos termékkínálatának ismertségét és népszerűségének növelését. Azaz, a különböző stílusokat, lifestyle termékeket és olyan kényelmi innovációkkal ellátott cipőket, mint a Skechers Hands Free Slip-ins® vagy a Skechers Arch Fit® technológia, a Skechers Max Cushioning® és a Skechers Air-Cooled Memory Foam®.

A Skechers kollekciója a divatdaraboktól a nagy teljesítményt lehetővé tévő sportcipőkig elérhető a Skechers üzletekben, a skechers.hu oldalon, valamint világszerte az áruházakban és cipőboltokban.

További információk az about.skechers.com oldalon, a Facebookon és az Instagramon.

Kiemelt kép: Skechers