Tudatos közösség, sikeres magyar üzlet (x)

Az Ecofamily magyar üzlethálózat egy életérzés, egy közösség, ahol az emberi alapértékek, a szeretet, a hála és az öröm inspirál mindent, amit napról napra teszünk. Immár 20 éve elköteleződtünk dolgozóink és vásárlóink jólléte mellett. Hálózatunk 62 üzletből áll, és közel 1500 munkatársunk egységet alkotva halad azon az úton, amit megálmodtunk.

Hiszünk abban, hogy a hozzánk betérők nemcsak tartósan alacsony árakkal és minőségi termékekkel gazdagodnak, hanem azzal a jó érzéssel is, amely végig kíséri a napjaikat. Ehhez szeretnénk hozzájárulni olyan apróságokkal is, mint a blokkjainkon található egyedi üzenetek vagy a falakon futó pozitív megerősítő szavak. Arra törekszünk, hogy biztos és stabil pont legyünk vásárlóink és dolgozóink számára, és működésünkkel megháláljuk a belénk vetett bizalmat.

Kínálatunkban kiemelt szerepet kapnak az egészségtudatos és környezetbarát termékek. Az erre a célra létrehozott EcoFriend kategóriánk az üzleteinkben és webshopunkban is kiemelt helyen található, ezzel is segítve vásárlóinkat, hogy minél egyszerűbben elérjék az egészségtudatos és környezetbarát lehetőségeket.

Az Ecofamily üzleteiben való vásárlás egy különleges élmény. Kellemes, barátságos környezetben, készséges eladók várják a vásárlókat, akik mindig szívesen segítenek. A dolgozóink összetartó közösséget alkotnak, és ez a kellemes hangulat kisugárzik az egész üzlettérre, így vásárlóink számára is érezhetővé válik. Az üzleteinkben szóló kellemes zene, a rendezett és esztétikus környezet, valamint a mindig tiszta, higiénikus terek mind hozzájárulnak ahhoz az élményhez, amely miatt jó érzés nálunk vásárolni. Ezek az apró részletek összhangban vannak, és együttesen biztosítják azt a nyugodt és harmonikus légkört, amelyben vásárlóink jól érzik magukat, és szívesen térnek vissza hozzánk.

Naponta, országszerte 50.000 ember választ minket, és ezért mérhetetlenül hálásak vagyunk.

Kiemelt kép és fotók: Ecofamily