Mesés családi nyaralás: csobbanás, mozgás, sárkánykaland (x)

Bármekkora korúak is gyermekeink, a családi nyaralás megszervezése gyakran jelent kihívást, gondoljunk csak a kicsik és nagyok megfelelő pihenését és szórakozását biztosító szállásra, étkezésre és programokra. Ebben a nem kis fejtörést okozó dilemmában nagyszerű választás egy all inclusive családbarát szálloda, ahol szinte minden egy fedél alatt adott az időjárásbiztos kikapcsolódáshoz, a gazdag választékú büféasztalos étkezéshez és a változatos gyerekprogramokhoz.

A Danubius Hotels és az Ensana szállodák népszerű családbarát márkája, a Bubbles Club négy belföldi szállodában, három híres üdülővárosban kínál nagyszerű élményekkel teli családi nyaralást. A bükfürdői Danubius Hotel Bük, a balatonfüredi Danubius Hotel Marina és Danubius Hotel Annabella, valamint a hévízi Ensana Thermal Aqua nemcsak kényelmes, minden igényt kielégítő szállodai élményvilággal, de különleges sárkánykalandokkal is felejthetetlenné teszi a vakációt. A gyerekbarát szállodák kedves kabalái, Drazsé, Dany, Tiko, Yoyo és Max sárkányok aktívan részt vesznek a kicsik napi programjaikban, sőt a róluk írt mesék és az őket mintázó kis plüssök otthon is garantálják a nem mindennapi sárkánybarátság folytatását.

Galéria | 7 kép

Megújult vendégterek, interaktív játszóterek, FunZone és sárkányfű-kert

A Bubbles Club háza táján mindig történik valami! A szállodavállalat idei fejlesztései még kényelmesebbé tették a családok pihenését, és még szórakoztatóbbá a gyerekek élményeit. A Danubius Hotel Annabella 2. és 3. emeletén teljesen megújult, balatoni hangulatú prémium szobák és lakosztályok emelik új szintre a Tagore-sétány melletti pihenést. A Danubius Hotel Marina tágas kertjében kibővült játszótér várja a kicsiket. A Danubius Hotel Bük megújult wellness részleggel garantálja a kényeztetés pillanatait, a gyönyörűen ápolt saját kertben pedig vadonatúj, interaktív játszótér hívogat természetközeli mozgásra. Zenés elemek, látványos kötélpálya, hinták és játékos homokozó nyújt felhőtlen szórakozást a gyermek generációknak.

A hévízi Ensana Hotel Aqua szállodában megújult a szaunavilág és a 3. emelet szobái, a földszinten pedig új, 80 m2-es FunZone nyújt átütő szórakozást – térítés ellenében – kamasz és felnőtt vendégeknek minőségi játékgépekkel. A szálloda saját gyógynövényes kertje aranyos mesékkel és a füvek játékos felhasználási lehetőségeivel visz igazi zöld szemléletet a napi animációba.

Legyél Te is Zöldfülű! – edukációs videósorozat celebekkel, gyerekszájjal és zöld tippekkel

A Legyél Te is Zöldfülű! környezetvédelmi edukációs programsorozat a természet megismerésére és megóvására buzdítja a gyerekeket. A szállodai animációban számos aktivitás hangol zöld szemléletre az újrahasznosított kézműves alapanyagoktól a szelektív hulladékgyűjtésig, de QR-kóddal beolvasható tippeket is kapnak a gyerekek a szállodai kertek felfedezéséhez. Az április 22-én, a Föld Napján elindult 15 részes szemléletformáló videósorozatban értékadó celebek – Farkasházi Réka, Kárász Eszter, Kiss Gergely és Lackfi János – véleménye és hétköznapi praktikái is elhangoznak pazarlás, környezetszennyezés és újrahasznosítás témában.

Vigyázz, kész, rajt! Mozogj a zöldben!

Digitális világunk fontos ellenpontja a természet és a mozgás élménye, ami kikapcsol, feltölt, fókuszálni segít és szórakoztat. Az idei év játszótér fejlesztései és a nyári sport világversenyek hangulata megmozgatta a kedves sárkányok és képzett animátorok fantáziáját, így idén még több játékos mozgásos animációs foglalkozásokra számíthatnak a családok.

Napi sárkánytorna, heti sportnap és július 26-28-án tematikus mozgás hétvége buzdít az egészséges testmozgásra és játékra földön, vízen, levegőben.

Szerephez jutnak a labdás sportjátékok, a gimnasztika, a különféle vízi táncos mozgások, sőt szállodai extrákra is számíthatnak az érdeklődők, hiszen gyerek jóga, kortárs gyerek tánc oktatás, számháború, minigolf és boccia vetélkedők, akadálypályák és családi röplabda bajnokság színesíti a mozgáslehetőségek széles spektrumát a szállodai zöld környezetben.

Amit érdemes betervezni: a Bubbles Club tematikus hétvégéi

A nyári szünidőben a hét minden napján számíthatnak vidám, szórakoztató és játékos elfoglaltságokra a családok, de a különleges tematikus hétvégék színes programjai is vonzó lehetőséget kínálnak.

  • A Nyárindító hétvége június 21-24. között felidézi a szentivánéji hagyományokat, a Nyárzáró hétvége pedig még egy utolsó nagy sárkánykalandra hívja a gyerekeket augusztus 23-25. között.
  • Az idei kínai sárkányév ihlette a sárkányos szerencsehétvégéket (Danubius Hotel Annabella: június 28-30., Danubius Hotel Marina: augusztus 30 – szeptember 1., Danubius Hotel Bük: szeptember 13-15.),
  • de a világutazó, influenszer lila Max sárkány kalandjait népszerűsítő „Max-old ki a hétvégét!” programok is számtalan vidám pillanatot garantálnak (Danubius Hotel Marina: július 12 -14., Danubius Hotel Annabella: július 26-28., Ensana Thermal Aqua: augusztus 23-25.)

Boldog gyerekek, pihenő szülők.
A Bubbles Club mottója nemcsak ígéri, de garantálja a tökéletes családi nyaralást Balatonfüreden, Bükfürdőn és Hévízen. Sárkánykalandokra fel!

Kiemelt kép és fotók: Danubius Hotels Zrt.