A nyári ruhatár legjobban variálható alapdarabjai – VIDEÓ

Légies, letisztult és egyszínű, netán csíkos, hullámos, virágos vagy etno-mintás? Indítsd a nyarat az "örök" darabok beszerzésével!

— SZPONZORÁLT TARTALOM —

Íme, a várva várt évszak legújabb időtálló szettjei az F&F nyári kollekciójából, melyekkel könnyedén felfrissítheted a ruhatárad. Laza vagy elegáns, rövid, hosszú, blúz, szoknya, nadrág esetleg nyári ruha?

Fotó: F&F

Az okosan összeállított ruhatár jól variálható, segít más és más stílust megidézni az enyhébb vagy akár a kánikula uralta napokon is. A lenge, lenvászon anyagok a hőségben kellemes viseletet biztosítanak. Nyári ruhák és fürdőruhák – akár kombinálhatjuk is a fürdőruhát a ruhával. A szezon lágy kék, üde homok és naturális zöld árnyalatú alapdarabjai a vízparti mámor hangulataiba burkolnak.

Az igazi kulcsdarab megunhatatlan, örök és kényelmes, minden korosztály kedvence és nélkülözhetetlen egy modern nő ruhatárában. Erről magunk is első kézből győződhettünk meg az F&F és a Nők Lapja közös divatfotózásán – less be velünk most te is a styling, smink, vaku és csillogás kulisszái mögé! Mutatunk néhány divattippet, hogyan variáljuk ötletesen a legtrendibb alapdarabokat.

Kiemelt kép: Nők Lapja/F&F