Mondd el a véleményed – egy ajándék melltartó lehet a jutalmad!

A tökéletesen passzoló melltartó rendkívül fontos eleme a nők mindennapi jólétének, mégis kevesen vannak tisztában a pontos melltartóméretükkel, és rendszeresen választanak rosszul illeszkedő, kényelmetlen darabokat. A Triumph szeretné jobban megismerni a magyar nők melltartóviselési szokásait, ezért most egy példátlan akció keretén belül 3000 nőt ajándékoz meg egy – hibátlanul passzoló – melltartóval.

 –––SZPONZORÁLT TARTALOM–––

A nem megfelelő melltartó méret viselése nem csupán kényelmetlen: hosszú távon komoly negatív hatással lehet az egészségünkre. Ennek ellenére úgy tűnik, 10-ből 8 nő nincs egészen pontosan tisztában a saját méretével. Ez persze nemzetközi adat, jó lenne látni, mi a helyzet a magyar nők körében is ezen a téren. Épp ezért a Triumph most egy egyedülálló akció keretén belül kikérdezi a nőket melltartóviselési és vásárlási szokásaikról, és az első 3000 válaszadót meg is ajándékozza egy melltartóval.

Miért annyira fontos a megfelelő melltartó kiválasztása?

Nagyon sokféle panasz kötődik a rossz melltartóválasztáshoz és a nem megfelelő méret rendszeres viseléséhez. Nem is gondolnánk, de a striáktól kezdve a rossz tartásig számtalan panasz írható a rosszul illeszkedő melltartó rovására. Ezek közül a leggyakoribbak:

  • mellfájdalom,
  • sérült, kidörzsölődött bőr, striák,
  • nyak-, hát- és vállfájdalmak,
  • rossz testtartás.

A fenti problémák nem csupán a nagyobb mellméreteknél állhatnak fenn – a pontatlanul illeszkedő melltartó mérettől, testalkattól függetlenül okozhat problémákat.

A rosszul illeszkedő melltartó legnyilvánvalóbb jelei

De hogyan is kell a melltartóknak pontosan illeszkedniük? Az illeszkedés változhat a különböző melltartóstílusok, melltartómárkák és még sok egyéb más tényezőtől függően. Persze van néhány fontos árulkodó jel, ami arra utal, hogy a melltartónk nem illeszkedik úgy, mint kellene. Íme a leggyakoribbak, amelyek mindenkinek könnyen szemet szúrhatnak:

  • A melltartó kosarai láthatóan gyűröttek.
  • A mellkas körüli pánt nem ül párhuzamosan a derékvonallal, folyamatosan felfelé csúszik a hátsó része.
  • A mellek a széleken túllógnak melltartó kosarán.
  • A pántjai tartósan túl szorosak vagy túl lazák.
  • A melltartó merevítője szúr, beleváj a testünkbe.

A nők igényeit figyelembe véve

A Triumph sikerének titka, hogy mindig a nők igényeit figyelembe véve alkotja meg fehérnemű- és fürdőruha-kollekcióit. A fürdőruhák esetében ugyanis hasonlóan fontos a megfelelő felsőrész, melltartó – nemcsak a kellemetlen balesetek elkerülése miatt, hanem azért is, hogy kényelmes legyen benne a mozgás, és elkerüljük a bőrünk kidörzsölődését.

Ahhoz, hogy a Triumph minél több hazai nő véleményét megismerhesse, most példátlan akciót szervez, és háromezer nőt ajándékoz meg melltartóval, a véleményéért cserébe: egy kérdőív kitöltésére kéri őket.

Az első háromezer – 35 és 45 év közötti – női kitöltőt a cég meglep egy ajándék melltartóval, amit a kijelölt üzletekben vehetnek majd át.

(Azoknak sem kell elkeseredniük, akik nem tartoznak a kijelölt korcsoportba, számukra is tartogat kellemes meglepetéseket a Triumph a linken keresztül.)

És hogy miért éppen a 35 és 45 év közötti nők véleményére kíváncsiak? A Triumph őket megszólítva szeretne hidat képezni az érettebb és a fiatalabb generáció között, bizonyítva, hogy minden életszakasznak megvan a maga szépsége, a nőiesség megélése pedig nem lehet kortól függő.

A kutatás célja, hogy minél többet megtudjanak a magyar nők melltartóviselési szokásairól, ezért a kérdőívben szereplő személyes adatokat a márka az adatvédelmi szabályozásnak szigorúan eleget téve használja fel.

Nincs is más dolgod, mint rákattintani a Triumph kérdőívére, megválaszolni a kérdéseket, és egy ajándék Triumph melltartó lehet a jutalmad!

(A játékban való részvétel szabályairól és az ajándék melltartó átvételéről további információk is az alábbi linken találhatóak!)

Kedvcsinálónak kattints a galériára, nézd végig a Triumph legújabb kollekciójának melltartóit!

triumph melltartó
Galéria | 6 kép

 

És íme néhány remekbe szabott bikinifelső!

Galéria | 4 kép

Kiemelt kép: Triumph