Tökéletes kikapcsolódás: nem ígéret, garancia! (x)

Ha azt mondjuk a nyár az önfeledt családi nyaralásokról szól, fontos tudni, hogy mindennek sok esetben a jó tervezés és a megfelelő úticél kiválasztása az alapja.

Összeszedtünk 10 érvet, ami garantálja a tökéletes kikapcsolódást a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.

1. All- inclusive belépő
A belépő árába minden vizes elem használata beletartozik, a gyógyvizes medencék csakúgy, mint a családi élményfürdő, a szabadtéri strand és valamennyi csúszda. Jó tudni, hogy a parkolás is ingyenes!

2. Unalom kizárva
Itt mindenki fürdőzhet az élményekben. A nyári kánikulában a gyerekek kedvence minden bizonnyal a kalandmedence lesz, ahol a vízben álló kalózhajó és a sárkányvár megannyi élményt és kihívást rejtenek.

3. Adrenalin löket kamaszoknak és örök ifjú felnőtteknek
A bátrabbak kipróbálhatják gyorsaságukat a négypályás versenycsúszdán és az izgalmas óriáscsúszdákon, és a speciálisan kialakított fejesugró medencében bátran gyakorolhatják a másutt tiltott vagy veszélyes ugrást.

4. Játék szárazon is
A számtalan vizes élményen túl kötélpályákon és két szabadtéri szabadulójátékon is tesztelhetik ügyességüket és kreatív feladatmegoldó képességüket a családok a fürdővel egy területen található Kalandparkban.

5. „Én-idő” a szülőknek
Míg a szülők megpihenhetnek a selymes gyógyvízben, vagy részt vehetnek egy lazító masszázson, addig a nyári időszakban a strandon a játszókertben, a fedett részen pedig játszóházban, szakképzett animátorok felügyeletével szórakozhatnak a gyerekek.

6. VIP pihenés
Aki zavartalan pihenést tervez, annak lehetősége van – akár elővételben is – a fürdő weboldalán baldachinos, prémium pihenőágyat foglalni.

7. Időjárásbiztos fürdőzés
Az se baj, ha szeszélyes az időjárás, a fedett élményfürdőben teljes vízivilág vár, pancsolóval, óriáscsúszdákkal, élmény- és hullámmedencével.

8. A legkisebbek igényeire is gondolva
A csöppségekkel érkező családok számára babakonyha, pelenkázó, pihenőszoba és melegedő is rendelkezésre áll, így még a legkisebbekkel is kényelmes a családi pancsolás.

9. Romantikus programok
Nyugat- Magyarország ötcsillagos fürdővárosa, Sárvár azoknak is számos élményt kínál, akik a fürdőzés mellett barangolnának a történelemben, csónakáznának, kerékpárral járnák be a környéket, vagy hatalmas sétát tennének az Arborétumban.

10. Családbarát szálláshelyek
Több naposra tervezett családi kalandokhoz a fürdő területén található VitalMed Hotel négycsillagos szálloda kényelmes szobáiban, vagy a kemping megszokott szolgáltatásain túl, a 14 db mobilház egyikében is megalhatunk.

NYÁRI KALANDOZÁS – 4 napos korlátlan élménycsomag Sárváron
A csomag tartalmaz 3 éjszaka szállást a négycsillagos VitalMed Hotelben, 4 napra szóló korlátlan fürdő-, szauna- és fitness belépőt, bőséges büféreggelit, kávé és tea bekészítést a szobába, személyenként 1 kötélpálya használatot vagy 2 választható foglalkozást a Sárvári Kalandparkba, 1 alkalomra szóló kerékpárhasználatot 2 órás időtartamra.
Foglalható: 2024. június. 21 – szeptember 1. között
már 37 085 Ft/fő/éj ártól (111 250 ft/fő/3 éj)
FOGLALÁS

Bővebb információ a Sárvárfürdő oldalán.

Kiemelt kép és fotók: Sárvárfürdő