Itt a várva várt szabadság? Kell egy kis tér, igaz? Átvitt értelemben és fizikálisan is. Éljen a zöld, öleljen körbe a virágillat. Jó kint lenni a szabadban. És jár egy kis szabadság, amikor tényleg azt teheti mindenki, amihez kedve van.

Az alsópáhoki Kolping Hotel a legjobb formáját hozza ilyenkor: a 10 hektáros park minden zegzuga hozzátesz a négy csillagos szállodai szolgáltatásokhoz. Sőt az énidő, és a közösen megélt élmények is egyensúlyba kerülnek.

Játssz!

Itt a programok az év egyetlen napján sem pihennek. Szakembereinkkel felkészültünk a babákra és az ovisokra: témaheteken fejlesztjük a memóriát, koncentrációt, szókincset, ritmusérzéket, fantáziát… A hétvégék és iskolaszünetek tartalmas eltöltését megszervezzük, csupán választani kell a kínálatból. Még a kamaszokat is megmozgatjuk. Sportosak vagy kreatívak? Mindenki talál társaságot!

Nevess!

Fedezd fel a vidám apró részleteket: egy óriási kukorikúúúú a folyosón, egy kismotor tankoló állomás, egy titkos gombbal indítható propeller vagy a víziló formára hajtott törölköző. Mosolyogj rá mindenre, de legfőképpen egymásra. Legyen idő nevetni: amikor egy dínó bukkan elő a homokozó mélyéről, amikor a kisebbek a kalóz torony tetejéről integetnek, amikor mindenki szerteszét gurul az óriás ugrálódomb sárga-piros csíkjain. A közlekedés legviccesebb módja, hogy helyenként ajtó vagy lépcső helyett is csúszdázni lehet.  A vacsoránál jöhetnek a sztorizások. A nevetéstől a könny is kicsordul? Sebaj! A családi élettel járó „vicces” helyzeteket is kezeljük együtt humorral. Itt ez nem ciki. Értjük egymást. És ha szembejön egy kedves víziló valahol, azonnal érdemes egy szelfit készíteni. Csíííííz! Nagy mosoly!

Lazíts!

A családi pihenéssel járó gyakorlati problémákkal végre nem kell foglalkozni. A szoba olyan jól felszerelt, hogy tényleg csak a legszükségesebbeket kell a bőröndbe tenni. A helyszínen csak választani kell a programok közül. Az étkezésekhez „magától” elkészülnek a család kedvencei, és egyéb házimunkák is feledésbe merülhetnek egy időre. A napi néhány órás gyerekfelügyeletnek köszönhetően a szülőknek is juthat egy kis zsivajmentes énidő. Amíg a gyerekek jól érzik magukat Bobóország játékbirodalmában, a szülők is kikapcsolódhatnak. Aztán kipihenve sokkal jobb beszállni a játékba. Együtt lenni jó!

(Mese)filmbe illő nyár – 2024!

Mint egy animációs film fordulatos sztorija, úgy váltják egymást az élmények a nyári szünet alatt. A napi 20-30 program között lesz kalandos, nevettető és akciófilmekbe illően mozgalmas is. A műsorról minden családtag kedvére válogathat.

  • Minden nap újabb alkotások születnek a kreatív műhelyben.
  • Medencéről medencére járva lehet strandolni. Itt még a játszótér is vizes!
  • Minden percben újabb szerepjáték indul a hatalmas játszótéren. Aki a világítótornyot már megmászta, kémlelheti a horizontot! Egy óriás csúszással már viheti is a hírt, mi történik épp a gokartpályán vagy az ugrálódombon. Bármikor lehet csatlakozni, biztosan akad játszótárs.
  • 4 másik játszóteret kell még körbejárni. Könnyen összejön a napi lépésszám. És este az alvással sem lesz galiba. Reggel egy kitérő még a birkák felé?
  • Bohóc, bűvész, zenés színház és gyerekkoncert…a szökőkútnál minden este más előadás zárja a napot.
  • Hétről hétre újabb témák. A kisebbeknek mondókázás, bábozás, zene, míg máskor a nagyobbaknak drámajáték vagy egy kis robotika.
  • Indulhat a nyomozás? Aki elég figyelmes, a hatalmas parkban minden kérdésre megtalálja a választ. Hajrá keresősök!
  • Tejben-vajban, ahogy a klasszikus hercegnőkhöz illik vagy talpig csokisan, ahogy a vagány karakterek teszik? A szálloda szépség- és egészség központjában a legnagyobb hősök is megpihenhetnek kicsit.

A legjobb ajánlatok nyárra:

  • 06.14-09.01. min. 3 éjszakától foglalható, 7 éj esetén 5% kedvezmény
  • 06.14-07.06. vagy 08.25-09.08. közötti időszakban 7=6 akció

Interaktív mászófalak, virtuális valósággal felturbózott trambulin, lézer labirintus és még sok izgalmas aktivitás a Bobo Fun Parkban, a hotel szomszédságában! Az arénát a Kolping Hotel vendégei előnyökkel látogathatják, de a környéken lakók vagy pihenők előtt is nyitva áll.

Kiemelt kép és fotók: Kolping Hotel