A BKK a BudapestGO utazási applikáció kétéves szülinapja alkalmából kedvezményes jegyekkel lepi meg a budapestieket.
  • A Budapesti Közlekedési Központ február 14-én érvényes, nagyon olcsó napijegyet kínál.
  • A kedvezményes jegyek az alkalmazásban hozzáférhetőek.
  • A „szüliNAPIjegy” február 12-től vásárolható meg.

Az „Év applikációja”-díjas BudapestGO már két éve könnyíti meg a budapesti tömegközlekedők életét. A Budapesti Közlekedési Központ a sikert és az évfordulót egy nagyon olcsó, 150 forintos napijeggyel szeretné megünnepelni. 

A február 14-én érvényes, 150 forintos szüliNAPIjegyet az applikációban vásárolhatjuk meg, amellyel egész nap korlátlanul lehet utazni a BKK járatain egész Budapesten.

A kedvezményes jegy 2024. február 12-től vásárolható meg a BudapestGO-ban és a többi mobiljegyet árusító alkalmazásban, viszont kizárólag február 14-én 00:00-tól 23:59-ig használható fel. A BudapestGO szüliNAPIjegy Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-Start meghatározott vonatokon és a Volánbusz kijelölt elővárosi járatain érvényes.

tömegközlekedés Budapesten

Érdemes kihasználni az olcsó jegyet (Fotó: Getty Images)

Nem véletlenül népszerű az app

Az alkalmazást aktívan használók száma folyamatosan nő, átlagosan havi 1,2 millióan, összesen pedig már 1,8 millióan regisztráltak a BudapestGO applikációban, és már több mint 4,4 milliónál jár a letöltések száma. A tömegközlekedést használók havonta 4 millió útvonalat terveznek az applikációban, a két évvel ezelőtti bevezetése óta pedig összesen több mint 10 millió digitális vonaljeggyel utaztak a BKK utasai. Az alkalmazás népszerűségét az is mutatja, hogy a BKK jegyértékesítésében már közel 40% a digitális jegyekből származó bevétel aránya. Nemcsak a jegyet vásárlók, hanem a bérlethasználók körében is egyre népszerűbb a BudapestGO, a felnőtt bérletek 34%-át, a diákbérleteknek pedig a 40%-át használják okostelefonjukon az utasok.

Kiemelt kép: Getty Images