Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor: Barátságunk hatvan éve töretlen

Hosszú évek után állt először a kamerák elé Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor együtt. A színészlegendák azt remélik, hogy videójuk másokat is arra inspirál majd, hogy az ünnepekhez közeledve felemeljék a telefont és megtegyék konfliktus esetén az első lépést szeretteik felé a kibékülés érdekében.

—SZPONZORÁLT TARTALOM—

Mogorva játékboltosokat alakít a Vodafone Magyarország karácsonyi kisfilmjében Szilágyi Tibor és Bodrogi Gyula, akik a valóságban viszont már 60 éve töretlen barátságot ápolnak. A boltosok rivalizálása ellenére a karácsonyi mesevilágot idéző kisfilm természetesen happy enddel zárul, egy karácsonyi jótett ráébreszti a morcos öregurakat, hogy nem is látják olyan különbözően a világot.

„A két játékboltos története, mindamellett, hogy egy kedves és humoros mese, fontos üzenetet közvetít. Megmutatja, hogy még két szőrösszívű, mogorva karakter is képes félretenni sérelmeit azért, hogy közösen megajándékozza a történetben szereplő gyerekeket. Számomra erről is szól a karácsony: jóleső érzés adni és békében ünnepelni. Külön öröm számomra, hogy ezt a szerepet egy igaz baráttal, régi pályatárssal alakíthattam, amiért nagyon hálás vagyok a készítőknek” – mondta el Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

„A karácsonyra gyerekkorom óta a legfantasztikusabb és legszeretettelibb ünnepként gondolok. Hálás vagyok, hogy egy ilyen kedves mesefilm szereplője lehettem, hogy igazi, emberi érzelmeket mutathattunk meg, mindamellett, hogy egy rendkívül fontos és aktuális üzenetre hívja fel a figyelmet a reklámfilm” – tette hozzá Szilágyi Tibor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész.

A több mint fél évszázados barátságot maguk mögött tudható színészlegendák abban bíznak, hogy karaktereik másokat is inspirálnak majd arra, hogy megtegyék azt a bizonyos legnehezebb első lépést, hiszen a kibéküléséhez néha tényleg csupán annyira van szükség, hogy félretegyük a makacsságunkat és kezdeményezzünk.

A Vodafone Magyarország karácsonyi reklámfilmje arra buzdít, hogy a szeretet ünnepének közeledtével legyünk kezdeményezők és tegyük meg az első lépést a kibékülés jegyében, akár egy hívással. Éppen ezért az ünnepi időszakban a Vodafone Magyarország jelentősen csökkenti készülékei árát, a kedvezmények összevonásával akár 67 500 forinttal csökkenthető a vásárlás összege.

A Vodafone Magyarország karácsonyi kedvezményeiről bővebb információ itt érhető el.

Kiemelt kép és fotók: Vodafone Magyarország