Próbáld ki a parfümmesterek által készített varázslatos karácsony illatait! (x)

A Glade® légfrissítő márka az otthonokban már évtizedek óta ismert név, szinonimája a légfrissítőknek és az otthoni illatoknak. A Glade® sikerét az innováció és a változatosságra való elkötelezettség határozza meg. A márka széles termékválasztékot kínál, beleértve légfrissítő aeroszolokat, gyertyákat, elektromos és automata légfrissítőket, amelyek kielégítik a különböző illatpreferenciákat. Legyen szó kellemes friss, virágos, gyümölcsös vagy akár édes gourmet aromákról, a Glade®-nek mindenki számára van illata.

Az innováció és a változatosságra való törekvés jegyében a Glade® minden évben megújuló ünnepi illatokkal örvendezteti meg a vásárlókat. A 2023-as limitált kiadású Holiday Glow kollekciót az év egyik legvarázslatosabb időszaka ihlette, ami ünnepi hangulatba hozza az egész családot és lehetővé teszi, hogy megízleljük és igazán különleges emberekkel együtt ünnepeljük a karácsonyi varázslatot.

Olyan klasszikus őszi és karácsonyi illatok találhatóak a kollekcióban, mint például a fahéjas almás pite illatú Warm Apple Pie, ami szegfűszeggel és szerecsendióval fűszerezve tölti meg az otthonokat melegséggel. A Merry Berry Cheers klasszikus forralt bor illata segít feleleveníteni a legszebb karácsonyi emlékeinket is. A Cosy Vanilla Cappuccino egy ízletes kávéillat, amely tökéletesen kombinálja a lágy, vaníliás ízt a krémes cappuccinoval. A klasszikus, trendi őszi illat is megtalálható a kollekcióban, a Pumpkin Spice Latte, ami édes sütőtökös illatával az őszi időszak kellemes hangulatát teremti meg.

Warm Apple Pie – Piros alma és fahéj illata

Az ünnepi időszakot gyakran a fahéjas sült alma illata jellemzi. A Warm Apple Pie egy olyan illat, amely szinte varázslatot hoz az otthonodba. Ez a klasszikus almás pite illat, amit szegfűszeggel és szerecsendióval fűszereztek meg, melegséget és otthonosságot kölcsönöz bármilyen helyiségnek. Most 5 különböző formában elérhető, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb módját az illatosításnak.

Merry Berry Cheers – forralt bor és piros bogyós gyümölcsök illata

A Merry Berry Cheers illat tökéletesen kiegészíti a karácsonyi hangulatot, és varázslatos érzést teremt az ünnepek alatt. A klasszikus forralt bor illat szikrázó, piros gyümölcsök és édes pezsgő aromáival megfűszerezve tölti be az otthonokat ünnepi hangulattal.

Az Illat, Ami Elvarázsol: Cosy Vanilla Cappuccino

A Cosy Vanilla Cappuccino egy igazi kávéimádó álma. Ez az ízletes kávéillat tökéletesen kombinálja a lágy, vaníliás ízt a krémes cappuccinoval, így teremtve egy egyedülálló és meghitt atmoszférát otthonunkban. Amikor ezt az illatot élvezzük, belemerülhetünk egy kellemes, meleg ital érzetébe, ami egyaránt csábító és nyugtató.

Pumpkin Spice Latte – Az Ősz Megtestesítője

A Pumpkin Spice Latte egy olyan illat, amely az édes sütőtökös tejeskávé csábító és meghitt hangulatát hozza el az otthonokba. Gondolj csak azokra az őszi estékre, amikor a levegő hűvös és a napfény már éppen-éppen eltűnik. Ilyenkor egy forró Pumpkin Spice Latte az igazi kiegészítő. Az édes sütőtök és a fűszerek tökéletesen kiegészítik a krémes kávé ízét, és egy csipetnyi tejszín is belekerül. Ez a tejeskávé ital egyaránt kellemesen csábító és meghitt, és most ezt az élményt hozhatod el otthonodba.

Starlight & Snowflakes – A hideg évszakok romantikája

A Starlight & Snowflakes egy varázslatos illat, amely az égi csillagok ragyogását és a hópelyhek könnyedségét hozza el. Ez a különleges illatkompozíció egyedülálló módon tölti be a teret, magával hozva a frissen hullott hó illatát és a hideg évszakok romantikáját. Ez az illat egy igazi télköszöntő varázslat, amely segít elrepülni a mindennapokból, és emlékeztet bennünket a hideg évszakok szépségére. Használja otthon, egy romantikus estén vagy ajándékként, hogy meglepje szeretteit.

Galéria | 4 kép

Próbáld ki a parfümmesterek által készített varázslatos karácsony illatait! (x)

Próbáld ki a parfümmesterek által készített varázslatos karácsony illatait! (x)

Fotó megosztása:

Kiemelt kép és fotók: SCJ