babaápolás

Teszteld magad! Mennyit tudsz kisbabád bőrének helyes ápolásáról?

Babatervezési időszakban vagytok, vagy már meg is érkezett az új családtag? Látogass el a Ziaja standjára 2023. november 24-26. között a Baba-Mama Expo kiállításon! Ismerkedj meg a márka egyedülálló termékeivel, melyek segítenek az egész család egészséges bőrének megőrzésében. Nyereményjátékunkkal most rendezvénybelépőt és értékes babaápolási ajándékcsomagot is nyerhetsz.

–––SZPONZORÁLT TARTALOM–––

Elképesztő érzés, amikor az ember először találkozik újszülöttjével, főleg, ha egyből mellkasára is helyezik a kicsit, hogy minél hamarabb kialakulhasson a kötődés. A babával élete első hónapjaiban is a bőrén keresztül kommunikálunk: simítjuk, öleljük, puszit adunk neki. Finom, puha bőrét, ha tehetnénk, mindent káros hatástól megvédenénk. Óvjuk széltől, naptól és nagyon körültekintően választjuk meg, mit kenünk rá. Ma viszont már olyan sok készítmény van a piacon, hogy nem mindig könnyű eligazodni abban, melyik termékkel is tesszük a legjobbat a kicsinek. Döntésünket nagyban segítheti, ha minél több információnk van arról, mik a babák, kisgyerekek bőrének legfontosabb jellemző sajátosságai.

A Ziaja a bőrápolás és kozmetikumok terén kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik, és fókuszterületei közé tartozik a csecsemők és anyukák igényeinek kielégítése. A vállalat hosszú évek óta elkötelezett az egészséges és természetes összetevők felhasználása mellett, és termékeik magas minőségükről és hatékonyságukról híresek. A Ziaja számára az anyukák és csecsemők bőrápolása is nagy jelentőséggel bír, és olyan termékeket kínál, amelyek segítenek megőrizni és kiemelni a család minden tagja szépségét és egészségét.

Te mindent tudsz a babád a bőréről? Kvízünkkel leellenőrizheted!

Kattints az értékelésedben található linkre, válaszolj helyesen kérdésünkre, és nyerj Ziaja baba-mama ajándékcsomagot és páros belépőt a Baba-Mama Expóra!

A baba-mama ajándékcsomag tartalma: popsikrém, hipoallergén fürdető, kismama intim mosakodó és a baba 6 hónapos kortól használható fogkrém.

Most kiderül, mennyit tudsz a babák bőrének ápolásáról!

Szülőként mindent megtennénk azért, hogy babánkkal minden rendben legyen. Bőrének egészségéért sokat teszünk azzal, ha a megfelelő termékeket választjuk neki, és utána is olvasunk a babaápolás alapjainak. Te mennyire vagy képben?