fekete-fehér kép egy égő gyertyáról

Halva született a Trónok harca szereplőjének második gyereke

A tragikus hír mindössze néhány héttel azután érkezett, hogy bejelentették, babát várnak.

A Trónok harca kultikus sorozat egyik szereplője, a Hegyet, azaz Gregor Clegane-t alakító izlandi erősember Hafþór Júlíus „Thor” Björnsson az Instagramon osztotta meg követőivel a szomorú hírt, miszerint feleségével közös második gyermekük halva született november 8-án.

A színész és felesége, Kelsey Henson úgy döntöttek, Grace Morgan Hafthorsdottir névre keresztelik leányukat, aki 21 és fél hetes magzat korában vesztette életét. „Nagy szomorúsággal jelentjük be leányunk születését – írták a közösségi oldalon posztolt képgalériához, amelyen a színész, felesége, kisfiuk, és az elhunyt kislány is látható. – Azt követően, hogy észrevettük a mozgás jelentős csökkenését, kiderült, hogy a magzat szívverése leállt.

Lehetetlen szavakba önteni a veszteség miatti fájdalmunkat és azt a boldogságot, amit a lányunkkal együtt töltött idő miatt érzünk.”

A kérdéses posztból csak egy képet teszünk be ide a téma érzékenysége miatt, de ha valakit érdekel, akkor – saját felelősségre – ide kattintva megtekintheti az egész galériát. (Figyelem, egyes olvasók számára felkavaró lehet a látvány!)

halott gyerek hegy trónok harca thor bjornsson

Fotó: Instagram / @thorbjornsson

A bejegyzésben a gyászoló szülők azt írták, Grace „abszolút gyönyörű” volt, „szőke pillákkal és szemöldökkel, valamint egy anyának és apának szóló kis mosollyal”.

„Az elvesztése miatt érzett gyász mindörökké velünk marad, ahogyan az iránta érzett szeretet is. Minden reményünk és álmunk vele veszett, de tudjuk, hogy egyszer még újra együtt leszünk. Kérjük, tartsák tiszteletben magánéletünket ebben az időszakban, mikor ezt az elviselhetetlen veszteséget gyászoljuk. Köszönjük mindenkinek a kedves szavakat és a támogatást” – áll a bejegyzésben.

Részvétünk a családnak!

Az angyalok szülei – V. Kulcsár Ildikó beszélgetése halva született gyerekeket gyászolókkal ide kattintva olvasható.

Kiemelt kép: Getty Images