csillagjegy rossz főnök

3 csillagjegy, aki általában borzalmasan rossz főnök

Nem feltétlenül tehetnek róla, egyszerűen természetükből fakad, hogy nem tudnak megfelelően működni vezetői pozíciókban.

Vannak, akikből nagyszerű vezetők lesznek, és vannak, akik egyszerűen sehogyan sem tudják ezt jól csinálni. A lehető legjobb szándék és legnagyobb erőfeszítés mellett is azt érzik, nem tudják megteremteni azt a légkört, amiben a beosztottak és ő maga is jó hangulatban tudnak együttműködni. Ahhoz, hogy valaki jó főnök legyen, kompromisszumkészség, logikus, rendszerező gondolkodás és empátia szükséges. De nem minden ember rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, és ezek pont olyanok, amik nehezen tanulhatók. Íme néhány csillagjegy, akikből nagy eséllyel rossz főnök lesz.

Skorpió csillagjegy

A Skorpiókkal csodálatos együtt dolgozni, de nem mindig jó nekik dolgozni. Természetükből adódóan ritkán lesznek jó vezetők. Hírhedten szeszélyesek és kiszámíthatatlanok, gyakran olyan dolgokban is az ösztöneikre – és az érzelmeikre – hagyatkoznak, amelyekben inkább észérvek alapján kellene döntést hozniuk. A Skorpiók hajlamosak a sértődésre, a személyeskedésre, és nehezen engednek el régi bántalmakat. A hátad mögött is simán kibeszélnek, ha frusztráltak veled szemben. Épp ezért érdemes kesztyűs kézzel bánni egy Skorpió főnökkel.

Vízöntő csillagjegy

A Vízöntők a legrosszabb vezetők a csillagjegyek közül, még akkor is, ha bizonyos szempontokból potenciál van bennük a vezetéshez. Képesek teljesen új és innovatív elképzelésekkel előállni. A probléma, amibe belefutnak, az, hogy nagyon másképp gondolkodnak, mint az átlagember. Ez gyakran abban mutatkozik meg, hogy a fontos, de unalmas gyakorlati dolgokat teljesen elbagatellizálják, amikből aztán problémák születnek. Ezért ajánlatos számukra olyan munkatársakkal körülvenni magukat, akik gondoskodnak a kreativitás és a praktikum közti egyensúlyról.

Bak csillagjegy

A Bakok régimódiak és ragaszkodnak a megszokásokhoz. Ha valamit évek óta egyféleképpen csinálnak, nehezen látják be, hogy érdemes lenne változtatni rajra. Így amikor innovatív ötletekről, újfajta megközelítésekről, új munkaszervezésről van szó, nem fogják azokat felkarolni, még ha nyilvánvaló előnyökkel járnának, akkor sem. Ez a hozzáállásuk megnehezíti a beosztottak életét, és az új munkavállalókat – azokat, akik rugalmasabb közegből jönnek – hamar el is ijeszthetik merevségükkel.

Kiemelt kép: Canva