3 csillagjegy pénz horoszkóp

3 csillagjegy, akinek ősszel beköszönthet az anyagi biztonság, pénzügyi jólét

Van, akinél bizony jelentős összeg áll majd a házhoz!

Az elmúlt napokban a Merkúr emelkedni kezdett, megfelelő helyszínről és látási viszonyok között a hajnali órákban még a Földről is megfigyelhetővé válik, és ez bizony a pénzügyekre és a kommunikációra is kedvező hatással lesz. A kereskedelem és a gazdaság profitálhat a kedvező csillagállásból. A Nap, minden gazdagság forrása, szeptember 18-án belépett a Szűz csillagjegybe, ami anyagi fellendülést jelent majd bizonyos jegyek szülöttei számára. A Vénusznak, a pénz és a luxus bolygójának jelen állása is bizakodásra ad okot: egyes csillagjegyek pénzügyi helyzetét jelentősen javíthatja az előttünk álló hetekben. De lássuk, melyek ezek!

Ikrek csillagjegy

Az Ikrek szülöttei a saját munkaterületükön fognak boldogulni, előrelépni. A csillagok kedveznek a törekvéseiknek, újabbnál újabb, jobbnál jobb lehetőségek kínálkoznak majd a számukra. Ha úgy döntenek, hogy munkahelyet változtatnak, tegyék ezt a hónap vége felé, a következő hónap elején. A szerencse kedvez a vállalkozásoknak is: új és rangos megbízások, megrendelések érkezhetnek majd. Biztossá, kiszámíthatóvá válik a jövedelem, az Ikrek élvezhetik végre munkájuk gyümölcsét. Érdemes visszaadni ebből az univerzumnak: eljött az idő a jótékonykodásra, önkéntes munkára is.

Nyilas csillagjegy

Idén ősszel a Nyilas jegy szülöttei lesznek a kozmosz legnagyobb kegyeltjei. A szerencse kedvez majd nekik, és vagy előléptetést, vagy hatalmas fizetésemelést kapnak. Esélyes lehet akár a munkahelyváltás is, ami nem csupán anyagi biztonságot hoz magával, hanem egy kellemesebb munkahelyi légkört is. Nem túlzás azt állítani, most minden esély megvan arra, hogy a legvadabb karrierálmok is valóra váljanak. Ha valaki saját vállalkozás gondolatával kacérkodik, most érdemes lefektetni hozzá az alapokat, a bolygóállás segíti a kreatív energiák áramlását, és abban is segíthetnek a csillagok, hogy a Nyilas jegyűek megfontolt, racionális döntéseket hozzanak.

Halak csillagjegy

Az előttünk álló hetek, hónapok a Halak csillagjegy szülöttei számára is kiemelkedőek lesznek. Versenyhelyzetben győzni fognak, a munkahelyen beérik a korábbi erőfeszítés, és ez pénzügyi jutalomban, előléptetésben, fizetésemelésben mutatkozik meg. Ugyanakkor annak is megvan az esélye, hogy a legváratlanabb forrásból jussanak egy nagyobb összeghez, ez lehet nem várt örökség, de nyeremény is – érdemes venni olykor egy-egy kaparós sorsjegyet. A Halak vállalkozásai virágozni fognak, és látványos nyereséget hoznak. Fontos: a hirtelen jött sikerek mellett tartsák tisztán a pénzügyeinket, ne hanyagolják el a papírmunkát, mert ha erre most nem figyelnek oda kellőképp, az későbbi problémákhoz vezethet.

Kiemelt kép: Canva