Szuper tippek az őszi családi pihenéshez (x)

Boldog gyerekek, pihenő szülők, all inclusive szállodai élmények Bükön, Hévízen és Balatonfüreden.

Küszöbön az őszi családi kikapcsolódások szezonja! Ha Ti is alig várjátok, hogy felidézzétek a nyaralás felhőtlen hangulatát, tervezzétek be a hétvégi kiruccanásotokat a Danubius Hotels és az Ensana gyerekbarát szállodáiba, ahol az őszi hónapokban is egymást érik a tematikus hétvégék és a szórakoztató sárkánykalandok. A balatoni hajózás, a #mindenkipróbálok Max hétvége, a jubileumi sárkányünnep és az őszi szünet kihagyhatatlan programokat nyújtanak kicsik és nagyok részére az idén 10 éves Bubbles Club sárkányainak és animátorainak közreműködésével.

A sárkánykalandok ősszel is folytatódnak!

Az all inclusive családbarát Bubbles Club szállodák őszi tematikus ajánlatai megszólítják a család minden tagját, és kihasználják a színpompás őszi természet páratlan szépségét. A balatonfüredi Danubius Hotel Marina szuper kedvezményes utószezoni ajánlatában 60 perces sétahajózás nyújt igazi balatoni pillanatokat október derekáig, a környék pedig ontja a természetközeli családi kirándulások, séták célpontjait.

Az őszi szünetre október 27 – november 5. között a Danubius Hotel Bük és az Ensana Thermal Aqua szállodákba várják a családokat.

A népszerű bükfürdői szálloda szeptember – november között megrendezésre kerülő tematikus eseményei között Szüreti hétvégét, Szauna hetet, Bajor sörfesztivált, Libanapokat és Büki búcsút találhatunk. Az őszi szünet számtalan aktivitása és Halloween jelmezes forgataga iránt évről évre nagy az érdeklődés.

Találkozzatok Max sárkánnyal Bükfürdőn!

Balatoni és hévízi élményei után szeptemberben Bükön kalandozik az idő- és térutazó lila influenszer sárkány. Ti is barátságot köthettek az ötödik Bubbles Club sárkánnyal, aki #mindentkipróbálok lendülettel veti bele magát a bükfürdői élménybirodalom kipróbálásába! Tartsatok vele a sárkánysétákon, csobbanjatok, mozogjatok, kézműveskedjetek Max javaslatára, és a gazdag all inclusive büféasztal kínálatából is kóstoljatok meg minél több finomságot!

Jubileumi Sárkányünnep Hévízen

Október 31-én Hévízen Jubileumi sárkányünnepre gyűlhetnek össze a kis rajongók a Bubbles Club 10 éves jubileumának tiszteletére. Az őszi szünet egyik nevezetes napján, Halloweenkor rajonghatjátok körbe Danyt, Tikot, Drazsét és Yoyot, ide várjuk Max sárkányt is. Kedvenceiteket buborékokban és táncos forgatagban köszönthetitek! Fotózkodhattok, sétálhattok, táncolhattok velük együtt, vidámságban és sárkányban nem lesz hiány! Csobbanásról és finom falatokról az all inclusive családbarát szálloda garantáltan gondoskodik.

Legyél Te is Zöldfülű!

A 10 éves Bubbles Club a jubileum évében indította el környezettudatos, zöld szemléletű tematikáját, ami a szállodai szép természeti környezet és az animátorok elkötelezett, lelkes hozzáállásának köszönhetően játékosan fejleszti a kicsiket. A zöld szemléletű foglalkozások ősszel, az év legszínesebb évszakában is folytatódnak, kihasználva a szállodai kertek és a környék színpompás, felfedezésekre és természetjárásra csábító hangulatát. Az edukációs foglalkozásokban az újrahasznosítást támogató kézműves programok és szelektív gyűjtésre oktató játékok kapnak helyet. A zöld szemlélet alól a nyaralás alatt sincs kibúvó és a játékidő szemléletformáló tanulássá válik.

Boldog gyerekek, pihenő szülők

A szülők akkor tudnak igazán pihenni egy szállodában, ha a gyerekek is megtalálják a számunkra vonzó játéklehetőségeket. A Bubbles Club szállodákban zajló színvonalas kézműves-, és játékos foglalkozások főszereplői kedves sárkányok, akik gyorsan barátságot kötnek a gyerekekkel, és mesés, titokzatos jelenlétük a szálloda tereiben is érezhető, látható. A róluk szóló mesekönyvek, videók és ajándéktárgyak úgy elmélyítik a kicsik és a sárkányok barátságát, hogy sok család évente akár többször is igent mond a szállodai sárkánykalandokra, és élvezik az all inclusive korlátlan étel és italfogyasztás, a gyerek- és élménymedencék, valamint a wellness kényeztetés lehetőségét.

Sárkánykalandokra fel!
A Bubbles Club szállodákban minden adott a tökéletes családi pihenéshez, az együtt töltött szabadidő örömteli eltöltéséhez.