osztály álomkertje pályázat nyertesek

Az osztály álomkertje: íme a nyertes, és a legszuperebb alkotások

Íme a zsűri által legjobbnak ítélt alkotások – és a nyertes pályázat!

Az osztály álomkertje pályázatot a Föld napja alkalmából hirdette meg a Nők Lapja. Olyan általános és középiskolai osztályok jelentkezését vártuk, akik szebb, zöldebb, élhetőbb udvart szeretnének az iskolájukba, és ezért tenni is hajlandóak a helyi kisközösséget mozgósítva. Nevezni tetszőleges szabadkezi technikával készült, maximum A1-es méretű alkotással lehetett Az osztály álomkertje címszóval, tematikával, illetve a pályamunkához csatolni kellett egy motivációs levelet is. A nyertes alkotást a Nők Lapja egymillió forintos pénzjutalommal díjazza, amelyet az iskolaudvar zöldítésére fordíthatnak. A nyertes iskolát egyik zsűritagunk, Megyeri Szabolcs kertész is segíti majd szakértő tanácsaival. Szabolcs mellett a zsűri tagjai Akovács Éva a Nők Lapja főszerkesztője és Eszes Andrea, a Nők Lapja Kert és Virág vezetőszerkesztője voltak.

Amikor elkezdtek beérkezni a pályamunkák, nem hittünk szemünknek. Közel 300 csodálatos alkotást küldtek be hozzánk, amiből csak nagyon-nagyon nehezen, nagy szívfájdalmak árán sikerült kiválasztani a nyertest. A zsűri által legjobbnak ítélt 29 pályamunkát az alábbi galériában nézhetitek meg (rangsorolás nélkül, hisz az lehetetlen feladat lett volna) – a nyertes pályázatért görgess lejjebb!

Iskola Álomkert pályázat
Galéria | 38 kép

És íme a nyertes pályázat, amelyet a Rózsaszentmártoni Móra Ferenc Általános Iskola első osztályos tanulói készítettek:

nyertes iskolazöldítő pályázat, osztály álomkertje

A Rózsaszentmártoni Móra Ferenc Általános Iskola első osztályos tanulóinak nyertes pályaműve

Minden pályázó diáknak és tanárnak köszönjük a munkáját, és nem csupán a nyertesnek, de minden pályázónak gratulálunk az elképesztő kreativitásért!

Kiemelt kép: Getty Images