Semmit nem tudunk a bőrápolószerek hatóanyagairól – itt mindenre fény derül (x)

A bőrápolószerek piaca hatalmas és állandóan nő. Egyre több pénzt költünk különböző termékekre, hogy megőrizzük bőrünk egészségét és szépségét. De mennyire ismerjük valójában azokat a hatóanyagokat, amelyeket ezek a termékek tartalmaznak? Hogyan befolyásolják bőrünket?

Az igazság az, hogy sokan nem tudják, milyen hatással vannak a bőrápolószerek hatóanyagai a bőrükre. Ezért is olyan fontos, hogy szakemberhez forduljunk és szakmai tanácsadást vegyünk igénybe, mielőtt elkezdünk bármilyen bőrápolási rutint.

Jó hírünk van, mert van kihez fordulni, ráadásul soron kívül!

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikákban nem csak gyógyszertári termékekkel, hanem bőrápolási kérdésekben is szakértői válasszal és széles termékválasztékkal állnak a bőrproblémákkal küzdők, a tudatos bőrápolók rendelkezésére!

A Bőrápolás Szakértő Patikái koncepció minden Kulcs Quality Patika sajátja és szívügye. Középpontjában az ember legnagyobb és védekezésben legelső szerve, a BŐR és annak állapota, megóvása és tudományos alapokon nyugvó gyógyítása van.

Bízd magad bátran a Quality szakértőkre!

Látogass el májusban, a DERMO ROADSHOW ideje alatt az ország különböző pontjain lévő Bőrápolás Szakértői patikák egyikébe egy ingyenes bőrápolási tanácsadásért és játssz a kényeztető ajándékokért!

Itt a fantasztikus lehetőség, hogy megtudd, mi a legjobb a bőrödnek és a jövőben milyen hatóanyagokat kell keresned a bőrápolószereken. A patikákban a szakértők tanácsai segítséget nyújtanak abban is, hogyan ápold a bőrödet, és hogyan válaszd ki a bőrtípusodnak megfelelő termékeket, hogy azok megvédjék a bőrödet az öregedéstől.

A Dermo Roadshow középpontjában a fényvédelem áll, így profi tanácsadók segítségével naptól védett szép és egészséges bőrre tehetsz szert!

Vegyél részt te is a Dermo Roadshowban, szerezz be remek termékeket kihagyhatatlan árakon, vidd haza a termékmintákat kipróbálni és legyen tiéd az 5 db értékes dermokozmetikai ajándékcsomag vagy a fődíj, egy 4 főre szóló exkluzív wellness nap a Lupa Beach-en.

Hogy mit kell tenned a kényeztető nyereményekért?
Keresd meg ITT a hozzád legközelebbi Kulcs Quality Patikát és kérd a nyereményszelvényt, vagy játssz online, akár most azonnal. Siess, ne maradj le róla!