Inspiráló újdonságok a konyhába, fókuszban a fenntarthatóság (x)

Milyen az ideális konyha, miként tudjuk a legtöbbet kihozni akár a legkisebb étkezőből, és vajon mely dizájntrendek a legnépszerűbbek most a konyhai kis- és nagygépek világában? A Budapest Arénában március 3-5. között megrendezésre kerülő 13. Konyhakiállításon számtalan termékbemutató mellett ezekre mind fény derül! 

Álmaink konyhájának megtervezésekor fontos, hogy az időtálló funkciókat olyan játékos színekkel, mintákkal és textúrákkal egészítsük ki, amelyek tükrözik személyiségünket, megfelelnek minden elvárásunknak, és emellett szemünknek és lelkünknek is kedvesek. A Konyhakiállítás számtalan népszerű világmárka és inspiráló tervező segítségével a modern és hosszútávon is szerethető konyhák világát hozza közel hozzánk. A már megszokott professzionális konyhatervezési tanácsadásra idén is sor kerül melyre, ha biztosra szeretnénk menni, érdemes előzetesen regisztrálni a kiállítás oldalán. 

Inspiráció felújításhoz 

Akár kisebb átalakítást, lakásfelújítást tervezel, akár most költözöl új otthonodba, az ország egyetlen éves konyhai seregszemléjén számtalan újdonság vár minden érdeklődőt. A hagyományokhoz híven idén is több olyan bútor, konyhai kis- és nagygép debütál a hazai nagyközönség előtt a Konyhakiállításon, melyeket eddig csak külföldi szakmai eseményeken mutattak be. A konkrét bútorcsaládok és gépek mellett számos kiegészítő témában is gondoltak az építkezés és komplett lakásfelújítás előtt állókra a szervezők, így kísérőtémaként az étkező- és fürdőszoba bútorok, a mosó- és szárítógépek, valamint a kifejezetten vizes helyiségekbe ajánlott burkolatokkal is találkozhatnak az eseményre ellátogatók. Bár lehet, hogy nem szeretnénk minden évben teljesen átalakítani a főzés és étkezés terét, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kreatív módon frissíteni, korszerűsíteni konyháinkat. A kiállítás lakberendezői elárulták, hogy a konyhai munkalapok esetében a természetes anyagok viszik majd a pálmát, míg a festékszínek terén a poros zöld és kék, valamint az olyan lágy árnyalatok, mint a terrakotta és a természetes barna színek lesznek a nagy kedvencek.

Galéria | 7 kép

 

Fókuszban az energiatakarékosság 

A Konyhakiállításon a szakmai tanácsadás és az izgalmas programok mellett a látogatók személyesen tesztelhetik a kiállított bútorokat és egy-egy konyhai gép funkcióit is. A rendezvényen mutatkozik be a 2023-as év legenergiatakarékosabb komplett konyhája is, mely téma jelenleg a dizájn mellett a legfontosabb szempont egy új konyha kialakítása során. A kiemelkedően alacsony energiafogyasztás mellett azt is megnézhetjük, melyek a környezetkíméletes életmódhoz kapcsolódó legfontosabb konyhagép funkciók, mint például a frissentartó technológia, de megismerhetjük az egyes működésoptimalizáló rendszereket is, és kiderül, mit is tudnak a legújabb okos konyhai eszközök. Az újdonságokra nyitott vásárlók akár annak is utánajárhatnak, hogy milyen újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek a 21. századi készülék, amelyek már a javíthatóságra, tartósságra és a hosszú garanciára is kiemelt figyelmet fordítanak.

Az esemény megszokott módon idén is nyereményjátékkal vár mindenkit, melynek fődíja egy személyre szabott konyhabútor 2,5 millió Ft értékben.

Ehhez érdemes a helyszínen vagy akár előzetesen regisztrálni a Konyhakiállítás oldalán.  

A Konyhakiállítás a legfrissebb konyhai trendek és szakmai kiállítói programok mellett jó néhány különleges ízélményt ígér idén is! A Samsung Nagyszínpadára Michelin csillagos séfek, színészek és népszerű bloggerek hozzák el kedvenc receptjeiket, majd bemutatóik után személyesen is lehet találkozni velük. Az izgalmas receptélmények mellett titkos Gin Tonic ízeket kóstolhatnak a látogatók, valamint egy formabontó Egg Benedict párbajt is megnézhetnek március 3-5. között a Budapest Arénában.

Galéria | 3 kép

Bővebb információ és részletes program ITT.