Ezt ígérik a csillagok a hétre.

KOS (március 21. – április 20.)

Kommunikáció terén ön most verhetetlen. Ennek hatására nagyon jól tudja képviselni az érdekeit. Vagy terítékre kerülhetnek az ön számára lényeges dolgok, és ebben érhet el kiváló eredményeket. Ha pénzről van szó, olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia. Párkapcsolatában a társának most fontosabb az önnel való viszony, és ez boldoggá teheti.

BIKA (április 21. – május 20.)

Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy a környezetében többen úgy gondolhatják, ön Krőzus reinkarnációja. Ezért a pénzzel kapcsolatos megbeszéléseket erre a hétre kellene időzítenie, mert az életnek ezen a területén könnyebben elérheti a célját. A pénz és a barátság olyan, mint a tűz és a víz; anyagi helyzete legyen most tabutéma, így elkerülheti, hogy irigykedjenek, rosszat akarjanak önnek.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Rengeteg energiával rendelkezhet, és ennek hatására olyan dolgokat is el tud végezni, amelyekhez korábban sem kedvet, sem erőt nem érezhetett. Talán ez lehet az oka annak, hogy egy váratlanul bekövetkező nehéz helyzetet is remekül tud kezelni. Olyan megdöbbentő dolog is a tudomására juthat, amely miatt hatalmába kerítheti a szorongás. Ám a sors nem hagyja önt magára, megtapasztalhatja a gondviselést.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha egy ideje már betegséggel küszködik, olyasmit hallhat, ami miatt az optimizmus járhatja át minden porcikáját. Ha van titka, nagyon vigyázzon rá, mert ha kiderül, óriási botrányra van kilátás. A házasságokban, régi együttélésekben társa minden gondolata az anyagiak körül foroghat.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

Olyan helyzet jöhet létre, amely miatt döbbenetében leesik az álla. Megeshet, hogy valaki támadja önt, és keserves lesz megvédenie magát. Ha még van munkája, akkor is érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert olyan változás következhet be, amely miatt nehezebben jöhet álom a szemére. A párkapcsolatokban a társával mindent meg tudnak beszélni, és könnyebben elérheti nála a célját.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Most érdemes állást vagy hivatást változtatnia, mert pompás lehetőséget sodorhat útjába az élet. Felettesével remekül kijöhet, értékelheti az ön energikusságát vagy a munkához való hozzáállását. Talán észre sem veszi, de hajlamossá válhat az erőszakosságra, ez lehet az oka, hogy olyanokkal is összerúghatja a port, akikkel nem kellene. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

A hét legfontosabb feladata elszámolni tízig, mielőtt megszólal. Így kerülheti el, hogy olyasmit mondjon, amivel éppen azoknak a lelkén ejthet sebet, akiket szeret. Különösen igaz ez a gyermekére vagy a kedvesére. Ha szerelemről van szó, kísértésbe eshet, tettét talán nyomban meg is bánhatja. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányt folytat, csúcsformában lehet.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódjon, mert jó időben lehet jó kezekben. Most érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyet elintéznie. Ha párkapcsolatban él, társa olyan dolgok miatt is felkaphatja a vizet, amelyeket korábban észre sem vett. Megtapasztalhatja a vonzás törvényét: amire gondol, az bekövetkezhet.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

A házasságokban, régi együttélésekben társa többet tehet azért, hogy a kapcsolatukban ön jól érezze magát. A munkában zavaros helyzet jöhet létre. Talán egy kollégája viselkedése miatt nyílik ki a kisbicska a zsebében. Balesetveszélyes ez a hét, nézzen a lába elé. Ha ön szülő, gyermeke miatt a féltő aggodalom mellett büszkeséget is érezhet. Olyasvalakivel jöhet jól ki, akivel korábban konfliktusa volt.

BAK (december 22. – január 20.) 

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, így elkerülheti, hogy olyasmire adjon ki, ami nem éri meg az árát. Ha az állásváltoztatás gondolatával foglalkozik, érdemes belevágnia, mert nemcsak anyagilag, hanem szakmailag és emberileg is jobban járhat. A szerelmi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a hét. Ha ön szülő, gyermeke olyasmivel állhat elő, amitől önnek felmehet a vérnyomása.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet. A meglévő kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömkönnyek csilloghatnak
a szemében. Ha ön szülő, csemetéjével is tökéletes lehet önök között az össz-hang, viszont egy rokona az idegein táncolhat. Ingatlannal kapcsolatos ügyet jobb lenne elhalasztania. Váratlan találkozás felvillanyozhatja.

HALAK (február 20. – március 20.)

Történjen bármi, meg kell őriznie a nyugalmát, mert ha képes higgadtan viselkedni, elkerülheti, hogy olyasmit mondjon vagy tegyen, amivel saját maga alatt vághatja a fát. Különösen igaz ez, ha munkáról, megélhetésről van szó. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának. Lehet, hogy valaki felbukkan a múltból, és az ön lelkét a boldogság érzése járhatja át. Értékesebb tárgy megvásárlását halassza el.