Neked is lehet ránctalan, pattanások és sötét karikák nélküli arcbőröd (x)

El tudod képzelni, hogy ránctalanító krém, hidratáló, korrektor, sminkalap vagy púder és éjszakai krém helyett csak egy terméket használj? Nos, ez most már lehetséges!

A jelenleg legkeresettebb a Lux-Factor 4D Hyaluron fiatalító krém egy olyan termék, amely már 2 hét rendszeres használat után hat és hatékonyan kisimítja a ráncokat, valamint a szem, a száj körüli és a homlokon lévő finom vonalakat, melyeket 30 éves kor után már lehetetlen elkerülni. Ugyanakkor segít eltávolítani a pattanásokat, illetve elérni a tisztább bőrt és gondoskodik arról, hogy a szem alatti sötét karikák is kevésbé legyenek láthatóak. A 100%-ban természetes krém gondoskodik róla, hogy a bőr jól hidratált legyen, megakadályozza annak kiszáradását. Reggel és este is használhatod, valamint sminkalapnak is tökéletes.

Kényeztesd arcbőröd a gyógyszerészek és bőrgyógyászok által ajánlott krémmel

Felejtsd el a hatalmas mennyiségű púdert és az arc minden egyenetlenségének bosszantó elfedését egy korrektorral, ami csak tovább ront a bőr állapotán. Kényeztesd magad a legjobb összetevőkkel, amelyek a 4D Hyaluron krémben találhatók, és már 2 hét használat után bőröd hibátlan, fiatalos és ragyogó lesz! A púder és korrektor pedig a múlté. A krém bőrgyógyászatilag tesztelt és már több mint 35.800 magyar nőt nyűgözött le.

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém 2 hetes használata előtt és után

Miért imádjuk?

Visszaadja az arcbőr frissességét és fiatalos megjelenését, valamint rendkívül hatékonyan kisimítja a ráncokat. Kiváló minőségű mandulaolajat is tartalmaz, mely természetes módon táplálja a bőrsejteket, serkenti azok működését és ezáltal javítja a bőr szerkezetét, valamint biztosítja annak egyenletes tónusát.

Hogyan működik?

A Lux-Factor 4D Hyaluron krém hatóanyagainak mikromolekuláris tömege behatol a bőr mélyebb rétegeibe, így biotikus hatással az intercelluláris membránokban belülről kifelé tölti ki a ráncokat. Utóbbival biztosítja a természetes botox hatást és a bőr fiatalos megjelenését. A szabadalmaztatott, tesztelt összetevőket tartalmazó 4D Hyaluron formula serkenti a felhám természetes regenerációját, a hatóanyagok ideális kombinációja pedig védi a bőrt a káros külső hatásoktól, így a 4D Hyaluron krém rendszeres használatával a bőr feszesebb és ragyogóbb lesz. További előnye? A krém rendszeres használata után kevesebb pattanást, pigmentfoltot vehetsz észre, és fokozatosan eltűnnek a szem alatti sötét karikák is.

Kipróbálnád a legjobb Lux-Factor 4D Hyaluron fiatalító krémet, de nem bízol az online vásárlásban?

Ne aggódj, mert a Lux-Factor márka annyira biztos termékei minőségében, hogy 30 napos garanciát is vállal, ha nem lennél elégedett a krémmel. Jelenleg akciós áron, 35% kedvezménnyel rendelheted meg a www.luxfactor.com weboldalon vagy a 06 1 999 5353-as telefonszámon.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT CSAK NEKED

További 15% kedvezményt adunk a teljes vásárlásra. Használd a kuponkódot: LUXF15 és szerezd be a krémet a lehető legalacsonyabb áron! Vigyázz, az akció időben korlátozott, és csak március 15-ig érvényes!