Ezt ígérik a csillagok a hétre.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

A kommunikáció az erősségei közé tartozik, ezért adja elő most a mondandóját, mert a legmerészebb vágya is valóra válhat. Pénzügyek terén is olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, hogy hirtelen el sem meri hinni, mindez önnel esik meg. Felettesének viszont megvan a maga baja, ezért jobb, ha vele szemben most hét lépés távolságot tart, így kerülheti el, hogy olyasmit mondjon, amivel megbántja önt. 

HALAK (február 20. – március 20.)  

Talán soha nem vágyott annyira a szeretetre, megértésre, mint ezen a héten. Jól tud kommunikálni, ezért szavakba tudja önteni, mennyire fontos önnek valaki, illetve mennyire örül neki. Egy családtagja viszont az agyára mehet, és valami elromolhat az otthonában. Olyan dolog juthat a tudomására, amely miatt örömet érez, de tartsa titokban, különben elkiabálhatja a szerencséjét.

KOS (március 21. – április 20.)

Ha párkapcsolatról van szó, gyengéd érzések járhatják át minden porcikáját. Ez lehet az oka annak, ha élete párjával remekül kijönnek, míg szerelmi viszonyokban olyasmi történhet, ami miatt eltávolodnak egymástól. Egy ismeretségnek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet. Oda kell figyelnie arra, kinek mit és hogyan mond, mert a kommunikáció ezen a héten nem tartozik az erősségei közé.

BIKA (április 21. – május 20.)

Pénzére és értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert veszteség érheti, becsaphatják, meglophatják. Olyan esemény is bekövetkezhet, amitől szorongóvá válhat. Különösen igaz ez, ha megélhetésről van szó. De ne aggódjon, mert a nehézségek mellett a sors olyan helyzetet is teremthet, amely miatt optimizmussal tekint a jövőbe. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert ebben semmi jóra nem számíthat.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Hajlamossá válhat a türelmetlenségre. Már az is az agyára megy, akinek lassabb a vérmérséklete, mint most az öné. Alakuljon ki bármilyen nehéz helyzet, lényeges, hogy ön pozitívan gondolkodjon, mert a nehézségek ellenére így jó dolgokat vonzhat be a hétköznapjaiba. Előfordulhat, hogy a környezetében olyasmi történik, ami miatt szörnyülködni fog, és hálát ad a sorsnak, hogy mindez nem önnel esik meg.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Érdemes új állás után néznie, mert pompás lehetőséget kínálhat a sors. Változás következhet be a munkahelyén, de ne aggódjon miatta, mert szerencsésen kerülhet ki belőle. Felettesének most adja elő mindazt, ami foglalkoztatja. Valakinek az irigysége és rosszindulata előtt döbbenten állhat. Ha párkapcsolatban él, felütheti fejét önök között a féltékenység.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

A megérzései sosem voltak annyira jók, mint most. Hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak, így kerülhet el egy igazán nehéz – vagy hazug – helyzetet. A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgokat is meg tudnak beszélni, amiket korábban a szőnyeg alá söpörtek. Ha pénzről van szó, jól tudja képviselni a saját érdekeit. Megeshet, hogy a környezetében többen foglalkoznak önnel, pletykálnak önről.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

Felettese nincs könnyű helyzetben, és ez megmutatkozhat abban is, ahogyan kommunikál. De az is lehet, hogy hiába fektet valamibe óriási energiákat, mégsem tudja elérni mindazt, amit szeretne. A kollégái között van olyan, akivel fél szavakból megértik egymást, és olyan is, aki megnehezíti az ön életét. A házasságokban, régi együttélésekben téma lehet most a pénz, és ebben közös nevezőre juthatnak.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Egy kollégájával remekül kijöhetnek, a munka során kapcsolatba kerülhet olyan személlyel, akivel nagy lehet önök között az összhang, egymás mondatait is be tudják fejezni. Valakinek a szeretete kellemesen meglepheti. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szüksége. Ha egy mód van rá, most csak arra adjon ki, amire nagyon muszáj. Ha ön szülő, gyermeke miatt féltő aggodalom járhatja át minden porcikáját.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Kapcsolatba kerülhet valakivel, aki roppant szerencsés, és ennek a fényében ön is fürdőzhet. A munkában olyan helyzet jöhet létre, amely önt elégedetté teheti. Ha most kíván állást változtatni, lépjen, mert jó lehetőséget csíphet meg. Olyan dolog juthat a tudomására, ami előtt döbbenten áll. A múlt is kopogtathat az ajtaján, régi dologgal kell foglalkoznia, amihez talán kevesebb kedvet érez.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

A házasságokban, régi együttélésekben a társára a hirtelen harag, az erős felindultság lehet jellemző. Úgy kell vele bánnia, mint a hímes tojással, ha nem akarja, hogy veszekedés robbanjon ki. A kommunikáció most az erőssége, ezért ezen a héten érdemes előadnia még azokat a dolgokat is, amelyek egy ideje már foglalkoztatják. Olyan hír is eljuthat a fülébe, amely miatt örömében fülig ér a szája.

BAK (december 22. – január 20.) 

Most érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket intéznie, mert a sors az életnek ezen a területén nem hagyja önt magára. Remekül tud ebben a témában kommunikálni, illetve olyan valakivel hozhatja össze a sors, aki miatt anyagilag előnyös helyzetbe kerülhet. Többször eszébe juthat a múlt, ami azért jó, mert ennek hatására nem fogja ugyanazt a hibát még egyszer elkövetni. Ha egy mód van rá, ne politizáljon.