Ezt ígérik a csillagok a hétre.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Olyan helyzet alakulhat ki, amikor kisebbrendűségi érzés kerítheti hatalmába. Fél valamitől, ami nem fog bekövetkezni, és emiatt szoronghat. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak. Különösen igaz ez akkor, ha ön szülő, mert gyermeke miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia. Megkötheti élete legjobb szerződését, vagy olyan megbeszélést folytathat, aminek hatására mázlistának érezheti magát.

HALAK (február 20. – március 20.)
A szerelemben csalódás érheti. Megeshet, hogy ön jobban szeret, mint a kedvese. Ha a szinglik táborához tartozik, és a sors most összehozza valakivel, az illetővel szerencsétlenül alakulhat a viszonyuk. A pénzét jobban be tudja osztani, mint máskor. Anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseit adja elő, mert ez irányú vágyát a sors valóra válthatja. Egy rokonával konfliktusba kerülhet, és ami el tud romlani, az el is fog.

KOS (március 21. – április 20.)
Soha nem volt annyira aktuális a régi mondás, mint ezen a héten: a pénz megronthatja a barátságot, sőt talán még a rokoni viszonyokat is. Ezért jól tenné, hogy ha bármi történik anyagi vonalon, arról nem ejtene ezen a héten szót. A felettesével remekül tud kommunikálni, ám ha állást szeretne váltani, most kellene meglépnie. A házasságokban, régi együttélésekben akkor kerülheti el a konfliktust, ha elszámol tízig, mielőtt megszólal.

BIKA (április 21. – május 20.)
Három fontos dolog van most az életében: a pénz, a pénz és a pénz. Minden idegszálával az anyagi helyzetére kellene koncentrálnia, így elkerülheti a veszteséget. Olyan esemény is bekövetkezhet, amivel szemben teljesen tehetetlen. Azon kívül, hogy alkalmazkodik a kialakult helyzethez, mást nem tehet. A házasságokban, régi együttélésekben azért lehet nyugalom, mert mindent meg tudnak beszélni.

IKREK (május 21. – június 21.)
Valakinek a rosszindulata, valamint egy bekövetkező esemény miatt döbbeneté­ben leeshet az álla. A munkahelyén nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretné, vagy felettese akarhat olyasmit, amivel ön nem ért egyet. Érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat. Egy ismeretségnek is nagy hasznát veheti. Ha párkapcsolatban él, társával megérthetik egymást.

RÁK (június 22. – július 22.)
A házasságokban, régi együttélésekben olyan beszélgetést folytathatnak, amelynek hatására a kettőjük kapcsolatán kívül másképp láthatják a világot is, és abban a saját helyüket. De az is lehet, hogy élete párjának nagy szüksége van az ön segítségére. Esélyes, hogy belebonyolódjon egy olyan dologba, amit titokban kell tartania. A munkában, megélhetésben roppant szerencsés lehet.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)
Azokkal, akikkel a munka során kerül kapcsolatba, jól kijöhetnek. Ha most változtat állást, a legjobbkor teszi. Az ismeretségeinek is hasznát veheti, protekciónak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet, ugyanakkor valakivel összerúghatja a port. Olyan pompás lehetőséget is útjába sodorhat az élet, amely miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)
Szerelmi kapcsolatában olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek hatására a viszonyuk elmélyülhet. Olyasmit érezhetnek egymás iránt, mint eddig még soha. A házasságokban, régi együttélésekben konfliktus jöhet létre. Ebben szerepet játszhat az is, hogy az élet valamely területén olyan nehéz szituáció alakulhat ki, amivel egyedül nem tud megbirkózni. Rengeteg munka is a nyakába szakadhat.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)
A házasságokban, régi együttélésekben a társa szerencsés helyzetbe kerülhet. A közvetlen környezetében valakivel nagyon jól kijöhet. Sőt, másvalaki önként tolhatja az ön szekerét. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ha egészségi problémája van, vagy műtétre kerülne sor, ne aggódjon, a sors ebben a helyzetben nem hagyja önt magára. Foglalkoznia kell a múlttal is.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)
Ha ön szülő, gyermekének nagy szüksége van az ön szeretetére. Öntse szavakba, hogyan érez iránta, mert ezzel jó hatást gyakorolhat az önbizalmára. Remekül kommunikálhat, olyan valakire gyakorolhat így hatást, aki a későbbiekben fontos szerepet játszhat az életében. A munkában szerencsés változás következhet be, örömében fülig érhet a szája.

NYILAS (november 23. – december 21.)
Szerelmi életében szerencsés változás következhet be, emiatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Ha ön szülő, gyermekével olyan dolgokat tud megbeszélni, amelyek főleg önnek fontosak. A csemetéjére nagyobb erőfeszítés nélkül hatást gyakorolhat. A felettesének most kellene előadnia az anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseit, mert ebben a témában nyitott fülekre találhat nála.

BAK (december 22. – január 20.)
Nem könnyű önnel az élet, mert olyan dolgokhoz ragaszkodhat, amikkel mások nem érthetnek egyet, és konfliktus alakulhat ki. A kollégái közül valakivel kiáshatja a csatabárdot. Ha állást kíván váltani, ne tegye, mert csöbörből vödörbe kerülhet. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, és feltűnhet valaki a múltból. Váratlanul lángra gyúlhat a szíve, olyasmit érezhet, amit eddig sohasem.