Dieter Bohlen első és utolsó önálló koncertje Budapesten! (x)

Zenetörténelmi pillanatot élhetnek át 05.14-én vasárnap a 80-as évek zenéinek rajongói. Először ad önálló koncertet a Modern Talking és a Blue System frontembere, Dieter Bohlen Budapesten. A szenzációsnak ígérkező koncertnek a Budapest Park ad otthont.

Utolsó turnéjának állomásaként érkezik hazánkba a 80-as évek egyik legismertebb német származású popsztárja májusban, amikor is egy 90 perces élő koncert keretein belül adja elő legnagyobb slágereit, mint a Cheri, Cheri Lady, You’re My Heart You’re My Soul, Brother Louie és többi, népszerűbbnél népszerűbb dalát.

A Modern Talking másik frontembere, Thomas Anders többször is adott már teltházas koncertet a Budapest Parkban, a rendezvény szervezői pedig évek óta dolgoztak azon, hogy a formáció másik tagját is elhozzák Magyarországra, ami végre 2023-ban sikerülni látszik. “Nem volt egyszerű összehozni a koncertet, sok-sok kört futottunk Dieter Bohlen managementjével mikor megláttuk, hogy utolsó turnéjára indul és végül sikerült meggyőzni őket arról, hogy adják hozzá Budapestet is az állomások közé.”– nyilatkozta a koncert egyik szervezője, Kurucz Dániel.

Az este tervezett menetrendje

A Budapest Park kapui a koncert napján 18:00-kor nyitnak, érdemes lesz minél hamarabb érkezni majd a rendezvényre. A koncert 22:00-ig tart, a megvásárolt belépőjeggyel a show utáni bulin is részt lehet venni. A szervezők minden fontos információt az eseményben osztanak meg, amit ide kattintva értek el.

A kép forrása: https://dieter-bohlen-tour.de

Dieter Bohlen

Német dalszerző, gitáros, énekes, zenei producer. A 80-as évektől kezdve a popzene megkerülhetetlen alakja. Az első sikereket a Modern Talking formációval érte el, öt number 1 kislemezt jegyeznek. A formáció egy személyes konfliktus miatt feloszlott, majd pár évvel később újraalakult, de ezután újra külön folytatták pályafutásukat Thomas Andersszel. Dieter a Blue System együttessel tizenhárom sikeresebbnél sikeresebb albumot adott ki.

A rendezvény szervezői 2023-ban több nagy dobással is készülnek, a 80-as, 90-es és 2000-es évek legnagyobb világsztárjai, köztük Scooter és DJ Bobo is érkezik szervezésükben, érdemes felkeresni weboldalukat a teljes programkínálatért.

Jegyvásárlás