Intuitív és egyszerűen hibátlan: a kávéfőzés új élménye (x)

A KRUPS INTUITION termékcsalád kávéfőzői megtestesítik minden igazi kávéínyenc álmát. Hisz ez a gép a legjobb kávé, a tökéletes dizájn és a modern technológia ötvözete.  A kávé szerelmesei imádni fogják az új KRUPS INTUITION EXPERIENCE és EXPERIENCE+ készülékeket, amelyek nem csak kávét készítenek, hanem egyúttal igazi élményt nyújtanak a kávéfőzés során.

Minden magának a kávéfőzőnek a kialakításával kezdődik. A készülék felszíne rozsdamentes acél, amelynek enyhén mattított felülete körbeöleli a kávéfőző elülső részét. A KRUPS INTUITION EXPERIENCE+ vadonatúj technológiai újításának köszönhetően csökken a kávé elkészítése közbeni zajszint. A kávéitalok választéka 21 fajtára bővült, köztük megtalálhatók a hideg italok is, melyekkel a felfrissülés garantált. A forró nyári napokon így könnyen lehűltheted majd magad konyhádban. Három jegeskávérecept közül is választhatsz: a divatos Nitro kávét kellemesen édes íze és sima, krémes állaga teszi varázslatossá. A népszerű Frappé – jeges, habosított kávé sűrű habbal – és a klasszikus jegeskávé is elnyeri majd mindenki tetszését, amelyhez ízlés szerint jégkrémet és extra jégkockákat is adagolhatunk.  

Az erős kávé kedvelői örömmel fogadják majd az extra erős, akár 15%-kal több őrölt kávé felhasználásával készült kávéitalok elkészítésének lehetőségét. Ezesetben nem is kell feltétlenül csak a feketekávéra gondolni:

az extra erős ital funkció az összes recepthez elérhető, így például egy erős cappuccino is könnyedén elkészíthető.

A KRUPS INTUITION EXPERIENCE így minden alkalommal biztosítja a luxus kávéélményt és a legjobb hangulatot.

A jól bevált KRUPS Quattro Force főzőrendszer lehetővé teszi, hogy a kávéfőzés folyamata a kávészemektől az ital elkészültéig tökéletesen összehangolt legyen.  Az Active Speed kúp alakú őrlővel történő gyors darálástól kezdve a kávé minőségi préselésén át a tényleges főzésig, mindenről a Quattro Force rendszer gondoskodik. A folyamat részét képezi az Auto Clean intelligens tisztítórendszer is, amely a kávéfőzőt tökéletesen higiénikusan tartja, hála a minden használat utáni automatikus tisztításnak, illetve a jól kidolgozott, manuális beavatkozást nem igénylő tisztító- és vízkőmentesítő programjának. Elég csak évente néhányszor lefuttatni a programot tisztítótablettával vagy vízkőoldó porral. A kávéfőző a használat gyakoriságának megfelelően figyeli, hogy mikor van erre szükség, és időben figyelmeztet erre. Így nap mint nap gondtalanul élvezhetjük a tökéletes kávét.

A profilok létrehozásának lehetősége is kibővült, így mostantól az egész család személyre szabottan elmentheti kedvenc italait (legfeljebb 8 profil létrehozására van mód). A kávéfőző vezérlése olyan egyszerű, mint egy mobiltelefon használata, saját háttérvilágítást beállítva pedig igazán egyedi lesz – tavasszal talán a friss zöld, ősszel pedig a meleg narancssárga esik majd jobban. Ráadásul a fényjelzésnek köszönhetően mindig tudható, ha a kávéfőzőnek szüksége van a közreműködésünkre. A színes jelzőfények élénkpirosan felvillannak, a kijelzőn megjelenő utasítások pedig részletesen végigvezetnek majd minden szükséges lépésen. 

A kávéfőzők a teljesen új Milk Expert technológiával felszereltek, amely az automatikus tisztítási képességet tökélyre fejlesztette, miközben megtartotta a One-Touch Cappuccino minden népszerű funkcióját. Így most

már a tejitalok elkészítése után sincs szükség kézi tisztításra, a rendszer képes gondoskodni magáról, ugyanolyan gyakori tisztítási ciklusokban, mint korábban.

A bársonyosan sima hab vagy akár kedvenc háromrétegű italunk, olyan minőségben készíthető, mintha egy kávézóban lennénk. A KRUPS INTUITION EXPERIENCE termékcsalád innovatív kávéfőzői gondoskodnak a legfinomabb kávéról, és a karbantartásuk sem vesz sok időt igénybe.

A KRUPS INTUITION EXPERIENCE+ (EA877D10) kávéfőző ajánlott fogyasztói ára 469 990 Ft.
A KRUPS INTUITION EXPERIENCE (EA876D10) ajánlott fogyasztói ára 449 990 Ft.

A francia Groupe SEB családi vállalat, amely a magyar piacon a Tefal, a Rowenta és a Krups márkáiról ismert, elkötelezte magát a termékei 15 évig, kedvező áron történő javíthatósága mellett. Ez a vállalat termékeinek 95%-ára érvényes.

Nyitókép: Freepik