Idilli pillanatok Hévízen (x)

A leghidegebb hónapokban lélekmelengető pillanatokról álmodunk, amikor néhány, wellness- és gasztronómiai élményekkel teli napot a párunkkal kettesben tölthetünk.

Vágyunk arra, hogy kipihenten ébredjünk együtt, egész napfürdőzzünk és kényeztessük egymást, utána pedig ráérősen, gyertyafénynél vacsorázzunk, végül egy finom pohár bor kíséretében hosszan beszélgessünk. Ezekért az idilli pillanatokért van szükség azokra az utazásokra, ahol zavartalanul lehetünk együtt a számunkra fontos emberekkel. A közelgő Valentin-nap is kitűnő alkalom arra, hogy végre minden figyelmet csak egymásnak szenteljenek.

Kényeztető érintések

A hévízi NaturMed Hotel Carbonában jól érződik, hogy valódi szakembereknek köszönhetjük a vendégkényeztető szolgáltatásokat. Még egy masszázsra sem kell külön-külön mennünk, ha szeretnénk, akkor kipróbálhatjuk a páros masszázst. Lágy fények, halk zene, lelket simogató illatok ölelésében, hűs pezsgőt kortyolva választhatjuk ki azt az aromás olajat, amelyikkel a két masszőr teljesen egyszerre kezdi el a finom szinkron masszázst.

De akár szépülni is tudnak párban, hisz az Esteticum Beauty Szalonban a hölgyek az Algo Energie, az urak a Business Face Power kezelést vehetik igénybe kedvezményesen. Ha pedig egy elmélyült, különleges élményre vágynának, páros jóga foglalkozásainkon az összehangolódást és a harmóniát tapasztalhatják meg.

Lélekmelengető ölelések

A wellness kényeztetés vagy egy körágy nyújtotta élmény lesz az, ami igazán feledhetetlenné teszi a szállodában töltött napokat? Bizony, ha még soha nem próbálta, akkor itt a remek alkalom, hogy felfedezze a hatalmas körágyban rejlő izgalmakat! A szálloda megújult szobáinak egy részében erre is lehetőség nyílik, elég a foglalásnál Oriental típusú szobát választanunk. A wellness szerelmesei sem maradnak harmonikus, sőt idilli pillanatok nélkül: a termálfürdő kényeztető meleg vize és tematikus szaunaprogramok segítenek elfeledtetni a kinti hideget.

Gasztro-élmények

Szeretnének későn kelni és sokáig elnyújtózni az ágyban párjával? A szálloda szobaszervíze egész nap a rendelkezésükre áll, legyen szó reggeliről, egy délutáni snack ebédről vagy akár vacsoráról. Ha pedig kimozdulnának, a Platán bárban minden délután Happy Hour várja a vendégeket, ahol az izgalmas téli koktélválasztékból minden másodikat féláron kínálják.

A Valentin nap alkalmával kiemelt programokkal is készülnek:

Február 18-án a vacsorabüfében afrodiziákumok, az este során pedig szerelmes dallamok várják vendégeket. Továbbá egész hétvégén különleges kávé-süti ajánlattal is igyekeznek megédesíteni a közös perceket.

Kedvünk szerint

Sokan nem szeretik a pihenéssel töltött idejüket előre és feszesen megtervezni. Nekik jó hír, hogy a pillanatnyi vágyaiknak megfelelően is tudnak a hotel és a környéke nyújtotta lehetőségek között válogatni, amiben készséggel segítenek a szálloda dolgozói, a szobába kért pezsgőtől és virágtól a kényeztető kezeléseken át az izgalmas kirándulásig. De választhatjuk az egyszerű és biztos megoldást is!  A foglalásunkat kiegészítő Carbona Romantik élménycsomaggal garantáltak a meghitt napok: kapunk szobába szervírozott reggelit, koktélt a bárban, páros masszázst, gyertyafényes vacsorát bor kíséretében, és érkezéskor pezsgőt és édességet a szobában. De mindezeket az élményeket ajándékba is adhatjuk: választhatunk a 2 vagy 3 éjszakás Carbona Ajándékutalványok közül, vagy arra is van lehetőségünk, hogy egyedileg összeállított romantikus pihenéssel okozzunk örömet. 

Legyen ez az időszak a pároké és a wellness szerelmeseié!

NatirMed Hotel Carbona****
8380 Hévíz, Attila u. 1.
hotel@carbona.hu
06-83-501501
carbona.hu