Ezt ígérik a csillagok a hétre.

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)  

Ön körül foroghat az egész világ. A sikerei hatására többen szeretnének a környezetében tartózkodni. A házasságokban, régi együttélésekben azért lehet béke és nyugalom, mert ön most nagyobb figyelmet szentel a társának, és nem esik nehezére azt tenni, amit élete párja fontosnak tart. A héten kötött szerződések miatt szerencsés lehet. Titok juthat a tudomására, ne adja tovább!

HALAK (február 20. – március 20.)  

Történjen bármi a nagyvilágban, az ön élete szerencsésen alakulhat. Jól tudja képviselni a saját érdekeit, különösen, ha anyagiakról van szó. Egy barátjával az ön számára fontos dolgokban folytathatnak olyan kommunikációt, amely megnyugtatja mindkettőjüket. Váratlan találkozás, vagy valakinek a hirtelen megnyilvánulása miatt örömében a felhők fölött lebeghet. A múlt is kopogtathat az ajtaján.

KOS (március 21. – április 20.)

Pompás hete lesz, amikor olyan dolgok történhetnek önnel, amelyek miatt örömé­ben fülig ér a szája. Érdemes pénzzel kapcsolatos megbeszélést folytatnia, mert meg tudja szerezni azt az összeget, amelyről úgy gondolja, jár önnek. A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény következhet be, amely miatt a viszonyuk szorosabbá válik. Ha ön szülő, gyermekével nagy lehet az összhang önök között.

BIKA (április 21. – május 20.)

Most megtapasztalhatja a minden rossz­ban van valami jó igazságát. Ami miatt korábban szorongott, arról kiderülhet, hogy jobb nem is történhetett volna önnel. Még az is lehet, hogy olyan pénzhez jut, amelyből akár tartalékot is képezhet, vagy elrejtheti rosszabb időkre. A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt kölcsönösen boldognak érezhetik magukat. Utazása jól sikerülhet.

IKREK (május 21. – június 21.) 

Rendkívüli energiával rendelkezhet, ennek hatására olyan dolgokat is el tud végezni, amelyekhez korábban nem érzett sem kedvet, sem erőt. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha párkapcsolatban él, a társával a viszonya kiegyensúlyozottnak mondható, amibe belejátszhat anyagi ügyeik alakulása is. A kapcsolatai között van olyan, aki miatt roppant szerencsésnek érezheti magát.

RÁK (június 22. – július 22.) 

Úgy tűnik, hogy Isten most a tenyerén hordozza. Ennek hatására olyan dolgokat tapasztalhat meg, amelyek miatt örömében a föld felett lebeg néhány centiméterrel. Használja ki ezt a roppant szerencsés hetet, amikor olyasmiket is el tud intézni, amikben korábban kudarcot vallott. A házasságokban, régi együttélésekben nagy lehet önök között az összhang, mindent meg tudnak beszélni egymással.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.) 

A csodák hetét élheti, amikor olyan dolgok történhetnek önnel, amelyeknek hatására egyik ámulatból a másikba esik. Most még a sült galamb is a szájába repül. A házasságok, régi együttélések azért működhetnek jól, mert a társa elfogadóbb, és nem esik nehezére azt tenni, amit ön szeretne. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, és akár ön, akár egy önnek fontos személy tanulmányokat folytat, próbálkozásaikat siker koronázhatja.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)   

A szerelmi kapcsolatokban olyan dolgokat is meg tudnak beszélni, amelyek elsősorban önnek fontosak. Ennek hatására a viszonyuk új kerékvágásban folytatódhat tovább. Felettesének szüksége lehet az ön segítségére és megnyugtató szavaira. Egy bizonyos esemény miatt változhat a napi rutinja, és olyasmi juthat a fülébe, aminek örül, hogy nem önnel történt meg.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Párjával olyan szerencsés esemény történhet, amely pozitív hatással lehet a közös életükre. A környezetében akadhat olyan személy, akinek a segítségével még a legnehezebb helyzetből is könnyebben kikerül. Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, a szeretett féllel is megtalálhatják a hangot, és a fontosabb megbeszéléseket is most kellene folytatni. Érdemes túlesni a legfontosabb szűrővizsgálatokon.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)  

Kedvez az idő ingatlanügylet lebonyolításának, a rokonokkal is jól kijöhet. Ha valakivel összeveszett, a dolgok most úgy alakulhatnak, hogy a boldogság járja át minden porcikáját. Jól tudja képviselni a saját érdekeit, ezért a fontosabb megbeszéléseket most kell lefolytatnia. A házasságokban, régi együttélésekben a társa életében olyan változás következhet be, amely jó hatással lehet a közös életükre.

NYILAS (november 23. – december 21.) 

Az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkáját. Felettesével jól kijöhet, ez a munkával kapcsolatos kommunikáció­nak a hete, érdemes ezeket a megbeszéléseket mostanra időzíteni, mert olyan sikert érhet el, amilyet a legmerészebb álmában sem látott. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet, olyan valakivel hozhatja össze a sors, akivel a karma láthatatlan szálai kötik össze.

BAK (december 22. – január 20.) 

Olyan esemény történhet, amely miatt meglepetésében leesik az álla. A szerencse istenasszonyának támogatását élvezheti, amely az anyagiak terén mutatkozhat meg. Most kellene megejteni ingatlannal kapcsolatos ügyét, mert itt is mázlista lehet. Találkozhat valakivel, akivel egykor szorosabb kapcsolatot ápolt. Ha tanulmányokat folytat, agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolhatnak.