Ezt ígérik a csillagok a hétre.

HALAK (február 20. – március 20.)

Ha pénzről van szó, hajlamossá válhat a túlzott nagyvonalúságra, vagy olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát. A munkahelyén is megeshet, hogy takarékosság miatt átszervezésre kerül sor, és ez befolyásolhatja az ön kenyérkeresetét is. Olyan dolog juthat tudomására, ami miatt hálát adhat az égnek, hogy mindez nem önnel esett meg. Valaki felbukkanhat a múltból, és felkavarhatja a nyugalmát.

KOS (március 21. – április 20.)

Minden idegszálával a megélhetésre kellene koncentrálnia, mert az életnek ezen a területén sikeres lehet. Most álljon elő a felettesénél azokkal a dolgokkal, amelyek egy ideje foglalkoztatják. Megeshet, hogy a politika beleszól az életébe. A házasságokban, régi együttélésekben olyasmi történhet, ami miatt a kapcsolatuk szorosabbá válhat. Ha ön szülő, gyermeke azt teheti, amit ön jónak tart.

BIKA (április 21. – május 20.)

A megélhetésében, a munkájában történhetnek változások, amelyek hatására a napi rutinja is másként alakulhat, mint eddig. A családtagok közül valakit ki kell szolgálnia, mert az illetőnek egészségügyi problémája adódhat. Ha külföldre utazik, olyan kiadása lehet, amelyre nem számított. Olyan esemény is bekövetkezhet, amelyre nincs ráhatása, csak alkalmazkodni tud hozzá, mást nem tehet.

IKREK (május 21. – június 21.)

Gyakorolhatja a vonzás törvényét: amire sokat gondol, az megvalósulhat. Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit tegyen, amivel önmaga alatt vágja a fát. Regenerációs képessége sohasem volt annyira erős, mint most, ezért még egy régi betegségből is felépülhet. Nagy esély mutatkozik arra, hogy belebonyolódjon egy titkos viszonyba. Ha már benne van, varázslatos pillanatokat élhet át.

RÁK (június 22. – július 22.)

Elképzelhető, hogy többet fog politizálni, mint korábban bármikor. A házasságokban, régi együttélésekben úgy érezheti, mintha lőporos hordón ülne, amely bármelyik pillanatban felrobbanhat. Központi témája lehet a pénz, ami a héten inkább jön, mint megy. Felettesével remekül kijöhet, még az is lehet, hogy amire egy ideje már vágyakozik, az most teljesül. Régi betegsége kiújulhat.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 23.)

Kollégái közül valakinek a mondandója miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Más munkatársával viszont jól kijöhetnek, és ő igazat adhat önnek. Olyan átalakulások történhetnek az életében, amelyek miatt át kell szerveznie a napjait, és kénytelen nagyobb erőfeszítéseket tenni. A házasságokban, régi együttélésekben olyasmi történhet, ami miatt kapcsolatuk szorosabbá válhat.

SZŰZ (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ha ön szülő, ügyelnie kell arra, hogyan fogalmaz, mert észre sem veszi, és a gyermekét nagyon megbánthatja. Ha állásváltoztatáson töri a fejét, itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjen, mert pompás lehetőséget csíphet meg. Felettesével olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt az egekbe emelkedhet a vérnyomása, ezért jobban jár, ha bólogat arra, amit a főnöke mond. A szerencsejátékokat ne hagyja ki.

MÉRLEG (szeptember 24. – október 23.)

Szomorú esemény történhet, könny csilloghat miatta a szemében. Rokonai közül valakivel néhány dologban nem érthetnek egyet. Ami el tud romlani, az el is fog. A szerelmi kapcsolatok megerősödhetnek, míg a házasságokban olyasmi történhet, ami jó hatást gyakorolhat mindkettőjük biztonságérzetére. Többször eszébe juthat a múlt, és ennek hatására nem követi el ugyanazt a hibát.

SKORPIÓ (október 24. – november 22.)

Balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatos, mert nemcsak közlekedés, hanem otthoni tevékenységek során is összetörheti magát. A munkában olyan szerencsés változások következhetnek be, amelyek miatt ön lehet most az állatöv legmázlistább jegye. A kommunikáció az erősségei közé tartozik, ezért bátran adja elő mindazt, amiben változást szeretne elérni. Ha van gyermeke, ő most rendkívül érzékeny
lehet.

NYILAS (november 23. – december 21.)

Előfordulhat, hogy a politika hatással van a megélhetésére, vagy változik miatta a napi rutinja. A pénz a központi témája lehet, könyvelése bevétel és kiadás oldala egyforma mozgást mutathat. De az is megeshet, hogy olyan összeg üti a markát, amelyből dugipénz lehet. Felettesével a kommunikáció nehézzé válhat, talán azért, mert főnöke őrjítőnek nevezhető helyzetbe kerül.

BAK (december 22. – január 20.)

Kollégái között valaki idegesen kommunikálhat, és ez önre is átragadhat, emiatt felindultságában ön is olyasmit mondhat, amit nagyon nem kellene, mert ezzel önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Pénzügyek terén minden oka meglehet az örömre, mert felettese is úgy gondolhatja, hogy az ön munkáját anyagilag is meg kellene becsülni. Többször juthat eszébe múltbéli esemény.

VIZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Olyasmi történhet, aminek hatására úgy gondolhatja, elérkezett a pillanat, amikor változtatnia kellene az életén. Benne lehet valamiben, amit egyelőre titokban kellene tartania. Főként pénzügyek terén hallgatnia kellene a megérzéseire, mert tökéletesen működnek. Ha ön házas, társa munkájában változások következhetnek be. Tartsa be a szabályokat, mert megbírságolhatják.