Indítsuk aktívan az új évet! (x)

Egy új év mindig inspirál arra is, hogy új korszakot nyissunk, új életet kezdjünk, új elhatározásokat valósítsunk meg. Az új, egészségesebb életünket kezdjük fitten, aktívan, mozgással!

A nagy elhatározások néha csak rövid időre szólnak, de ha vidáman, jókedvvel kezdünk bele, és beszerzünk hozzá egykét csinos darabot, amit öröm felvenni, amiben úgy érezhetjük, előttünk nincs akadály, sokkal biztosabb a siker.

A C&A Activewear kollekciója azok számára kínál megoldást, akik a januári-februári időszakot nem a medvék szokásai szerint szeretnék eltölteni, téli álomban az odujuk mélyén, hanem ilyenkor is intenzíven mozognának. Tehetik mindezt edzőteremben vagy otthon, esetleg a természetben, kristálytiszta friss levegőn. A kényelmes futószettek tökéletesek a futópadon, de viselhetjük aláöltözetnek is a melegebb holmikkal kiegészítve, ha a kinti mozgást választjuk. A komfortos darabok színükben is passzolnak, így tökéletes kiegészítői egymásnak, ennek köszönhetően kényelmes réteges öltözetet állíthatunk össze belőlük.

A vidám árnyalatok pedig pluszenergiával töltenek fel, így garantált, hogy ezek a ruhadarabok hosszú ideig nélkülözhetetlen társaink lesznek a rendszeres mozgásban. Ráadásul mindezt megfizethető áron kínálják, ezzel is segítve, hogy a kitűzött célunkat elérhessük.

Te megteremted az alkalmat. Mi gondoskodunk a megjelenésedről.
Te szereted az edzést. Mi gondoskodunk a tökéletes fazonról.

Galéria | 11 kép