3 csillagjegy, akinek muszáj nagy bulit csapni szilveszterkor

Van, aki az otthoni virsli-lencse-gyerekpezsgő kombinációra esküszik és van, aki már alig várja, hogy rohanhasson partiszemüvegért és trombitáért. Íme három csillagjegy, ki idén bulizni vágyik.

Az egész éves hajtást, feszültséget ki kell adjuk magunkból. Na meg a karácsonyi készenlétet is. A stresszt, a kellemetlenkedő rokonokat, hiszen az ünnep erről is szól, nem igaz? Három csillagjegy szülötte idén biztos, hogy a bulira szavaz, hogy megtisztulva, új energiákkal várhassa az új évet.

Szűz

Az elmúlt hónapokat végigdolgozta és végigszorongta a Szűz, attól tartva folyton, hogy nem lesz elég semmire a pénz. És szinte biztos, hogy a karácsonyfa elé (alá) is csak beesett a munkahelyéről, nem igazán tudott készülni lelkileg és praktikusan sem. Számára az advent majd valamikor január elején kezdődik, akkor fog igazán pihenni, elcsendesedni, gondolkodni, olvasni, tévézni, de addig is a nagy karácsonyi vendégeskedés, kötelező ajándékozás és viselkedés után érdemes lenne egy igazi ereszdelahajam buliban részt venni. Semmi szorongás, őrlődés, inkább tombolás, őrjöngés, táncolja, énekelje, bulizza ki magából a Szűz azt a rengeteg feszültséget, ami az idei év során felgyülemlett benne.

Nyilas

Ha visszatekint az idei évre a Nyilas, azt fogja állítani, hogy egy pillantás volt ez a tizenkét hónap. Talán azért is érzi úgy, hogy elrepült 2022, mert gyakorlatilag egész évben meg sem állt: vagy dolgozott vagy otthon intézte a saját és a család ügyes-bajos dolgát. A hétvégék sem voltak szabadok, mindig csak vágyakozva nézegetett a kanapé felé, milyen jó lenne elnyúlni és megnézni egy jó kis sorozatot.
Most viszont itt az év vége, és a Nyilas hajlamos azt gondolni, hogy a legjobb módja a kikapcsolódásnak két ünnep között és szilveszterkor is, ha fekszik a kanapén, ahogy hónapok óta tervezi. Ám végül úgy dönt, hogy a két ünnep közti időszak még csak-csak, de a szilveszter legyen társasági. A Nyilas egész évben hanyagolta a barátait, most jött el az idő, együtt bulizni, nevetni, kibeszélni, megbeszélni, szeretni és szeretve lenni.

Mérleg

A Mérleg egész évben ápolja a kapcsolatot a barátaival, akik nagyon fontosak neki. Általában viszont külső helyszíneken találkozik velük, és állandó rohanásban, soha nem tud igazán rájuk koncentrálni. Ezt onnan is tudja, hogy szinte össze sem tudja foglalni magának egy-egy találkozó után, hogy miről folyt a diskurzus, onnantól kezdve pedig a lelkifurdalása még nagyobb, hiszen lehet, hogy a szívüket is kiöntötték neki?
Éppen ezért határozza el a Mérleg, hogy az év végét méltóképpen megünnepli. Magára vállalja a szervezést, sőt hajlandó még helyszínt is biztosítani. Süt-főz-beszerez, meghív, és szíve vágya, hogy a Limbó Hintóra az összes olyan barátja együtt ropja, akiket eddig csak emlegetett a másik előtt, de most végre mindenki megismerkedik, a Mérleg pedig legszívesebben keblére ölelné a világot.

Kiemelt kép: Getty Images