3 csillagjegy, aki nagyon szerelmes lesz az év végére

Ünnepek környékén amúgy is megtelik a szívünk szeretettel, de három csillagjegynek különösen romantikusra sikeredik az év utolsó pár napja.

Van, akikhez nemcsak a Mikulás kopogott be decemberben, de Ámor is az otthona felett repkedett. És amikor kilépett az ajtón, bizony eltalálta. Három csillagjegy a föld fölött közlekedik jelenleg, és ha vigyáz erre az érzésre, így marad ez az új évben is.

Nyilas

A Vénusz jelenleg a Nyilasban tartózkodik, és a Vénusz nem más, mint a szerelem bolygója. Így esélye sincs elmenekülni a szerelem elől most, na de hát ki akarna? A Nyilas szeret szerelmes lenni, de természetes, hogy idővel minden kapcsolat másfelé orientálódik. Elviszi a szerelmet a hétköznapok gondja-baja, a megélhetésért folytatott küzdelem.
Nincs könnyű év a Nyilas mögött, munkával, izgalmakkal teli, nem nagyon tudott figyelni másra. De tél elejére elérkezett az életébe egy kis megnyugvás, ami azzal is jár, hogy végre tud koncentrálni, vagyis inkább megnyílni a szerelem előtt. Párkapcsolatokban újra fellobban a láng, ami mindkettejüket meglepi, ha pedig egyedülálló a Nyilas, mindenképpen járjon nyitott szemmel, mert könnyen lehet, hogy amikor éppen visszaviszi majd az ajándékot a plázába karácsony után, az ügyfélszolgálati pultnál előtte áll majd az igazi.

Bak

A Bak kicsit nehezen mutatja ki az érzelmeit, így amikor szerelmes, akkor sem mondaná meg róla senki. Az sem, aki a szerencsés, de még a Bak anyja sem. Egyszerre barátkozó és magának való, szerelmes és visszafogott, nem könnyű a Bak szerelmesének lenni. Mert persze ölel és persze kedves, de semmi túláradó lelkesedés. Ha pedig a párja ezt szóvá teszi, a Bak az, aki nem ért semmit, hiszen ő imádja, soha nem szeretett így senkit.
Az év vége, következő év eleje viszont szerencsés időszak a Bak és szerelmese életében, ugyanis úgy állnak a csillagok, hogy a Bak mosolygóssá, kiegyensúlyozottá válik és valamelyest túláradóbb, mint egyébként. Ennek köszönhetően a házasságok, együttélések sokkal izgalmasabbá válnak és ennek köszönhetően az egyedülálló Bak sokkal könnyebben találhat most párt. Nem árul zsákbamacskát, nem titkon (hős)szerelmes, hanem egyenesen, csillogó szemmel vallja be érzéseit.

Kos

A Kos annyira következetesen éli az életét, hogy ha lenne ilyen típusú kívánságműsor, hát ő biztos, hogy nem kérne a szerelemből. Azt mondaná, hogy csak a nyűg van vele, kinek van szüksége erre a rengeteg kiszámíthatatlan érzésre. A legjobb úgy élni a mindennapokat, hogy az ember pontosan tudja reggel, hogy mi várható aznap. Legyen szó teendőkről, legyen szó érzelmekről, csak semmi váratlan fordulat. Most viszont a Kos mintha kizökkent volna, és ami a legfurcsább, nem is bánja. Váratlanul érzelmesebb, közlékenyebb lesz meglévő párkapcsolatában, vagy ha egyedülálló, nyitottá válik az ismerkedésre. És azt sem bánja, hogy számos szokatlan tulajdonságot fedez fel, szokatlan fordulat történik vele, sőt. Végre megtapasztalja, hogy járhat együtt következetesség, céltudatosság és… érzelmek. Amikor pedig ez világossá válik számára, még inkább kinyílik, a mosolya szélesebb lesz, mint valaha, a keblére tudná ölelni a világot. Azt sem bánja, ha nem is élete szerelmére talál rá, már az felvillanyozza, hogy szabad utat enged az érzéseinek.

Kiemelt kép: Unsplash