Rétegezz okosan: legyen a fehérnemű az egyik főszereplő!

Idén csavarjunk egyet az ünnepi szetteken!

                                              ––––SZPONZORÁLT TARTALOM––––

A szép fehérnemű olyan nekünk, mint a táska vagy a cipő: nem tudunk neki ellenállni, folyamatosan újabbnál újabb darabokkal bővítjük a gardróbunkat. És közben szomorkodunk, hogy csak kevesen látják, milyen csodákat viselünk a kardigán, pulcsi, garbó alatt. Szerencsére a divat világa minden ilyen és ehhez hasonló problémára talál megoldást, így már több évtizeddel ezelőtt felütötte a fejét az a trend, miszerint a fehérneműt – okos, ízléses párosításokban – akár felsőruházatként is viselhetjük. Vagy rétegezhetjük úgy, hogy kivillanjon belőle egy-egy izgalmasabb részlet. Íme, hogyan teheted az elegáns, gyönyörű fehérneműt a szetted egyik főszereplőjévé úgy, hogy közben ízléses és visszafogott maradjon az összeállításod!

Mutasd a bodyt!

A klasszikus vonalú zakó vagy kardigán alól kivillanó, szatén, csipkés body egyszerre sejtelmesen szexi, modern, és izgalmasan elegáns. Cseréld le megszokott ingedet, topodat egy különleges egyrészes alsóneműre. A Triumph téli kollekciójának sztárdarabja például különösen alkalmas erre. Mivel zakóval, kardigánnal viseled, az sem jelent majd gondot, ha a mellrészt takaró csipkerész kissé átlátszó: elég, ha a dekoltázsnál kivillan a csipke.

Láttat és sejtet

Remek módja egy szép melltartó megmutatásának, ha egy nagyon vékony anyagú vagy laza kötésű pulcsi alá veszed fel, amelyek annyira leheletfinomak, hogy minden átsejlik alóluk. Ilyenkor fontos az erős kontraszt, hogy megmutasd, szándékos a választás. Fehér felső alá húzz egy fekete csipkés esetleg sötétkék vagy mélybordó melltartót: az összhatás különlegesen extravagáns, anélkül, hogy közönségesnek hatna.
Hasonlóan jó módszer erre a textúrák játéka: ha van egy izgalmas fekete csipkefelsőd, húzz alá egy egyszínű, sima, díszítések nélküli fekete szaténmelltartót. Ha ezt egy decens vászonnadrággal vagy ceruzaszoknyával kombinálod, az elegáns hatás garantált.

Galéria | 5 kép

Hasonló inspiráló darabokért keresd fel a Triumph oldalát!

Hálóing – kicsit másképp

A szexi selyem, csipkés hálóinget sem muszáj a hálószobád négy fala közé szorítanod, a jó styling ebből is pikk-pakk utcai viseletet varázsol. Ennek a titka, hogy komoly, nehéz, vastag textúrákkal kombináld – télen ez ráadásul még praktikus is. A hálóingnek ebben a felállásban a szoknyarésze látszik majd ki: húzzunk hozzá vastag, kötött – akár csavart mintás – harisnyát, fölé pedig egy laza, ovesize kötött pulcsit. Az összeállítás egy hosszú szárú csizmával lesz tökéletes.

Kivillanó pántok

Ha a fenti megoldásokhoz nem érzed elég bátornak magad, akkor hagyatkozz a színes, csipkés, mutatós kivillanó pántokra. A karácsonyi partin húzz egy pánt nélküli topot, alá vedd fel kedvenc melltartódat. Ugyanez érvényes minden olyan szabású felsőre, amihez – első ránézésre – nem lehet melltartót venni, vagy csak pánt nélküli melltartó javasolt. Mutasd meg hát azokat a csábos pántokat, sőt, akár a melltartó hátsó részét is egy hátat szabadon hagyó felsőben. Ezeknek az összeállításoknak is az a titkuk, hogy nagyon szembetűnő legyen a kontraszt, látszódjon rajtuk a szándékosság.

A melltartó pántmegoldása minden pánt nélküli topot látványossá tehet. Melltartó: Triumph

Ing helyett

Néhány éve jöttek divatba a kimonók, amelyeket ing, zakó vagy blézer helyett is előszeretettel viselnek a trenddiktálók. Nos, ugyanezt megtehetjük egy meseszép, szatén vagy bársony gombos pizsamafelsővel is. Begombolva, nadrágba tűrve, vagy övvel derékon összefogva viselhetjük ingként, lazán a vállunkra dobva pedig kiválthatjuk vele a blézert vagy a kardigánt.

Viseld szoknyaként vastag pulcsival és kötött harisnyával. Szaténhálóing: Triumph

További inspirációért látogassatok el a Triumph oldalára!

Kiemelt kép: Triumph