Legyen az ajándék… egy Bükfürdő-élmény! (x)

Hiszen mi lehet pihentetőbb az év leghidegebb heteiben, mint lazítani az akár 38 Celsius-fokos gyógyvízben? Ásványi anyagokban nemzetközi összehasonlításban is rendkívül gazdag a büki gyógyvíz, számos beltéri és félig fedett gyógyvizes medence segíti a regenerálódást a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.

Legyen ajándék a Bükfürdő-élmény! Fürdő- és szaunabelépőre, testkezelésekre, masszázsokra is beváltható a Bükfürdő Thermal & Spa Ajándékutalvány, amit egyszerűen, kényelmesen megvásárolhat otthonról a Bükfürdő Thermal & Spa webshopjában.

Hazavihető a bükfürdői gyógyvízkincs, vagy rendeljen otthonról kényelmesen a minőségi Bükfürdő-kozmetikumokból.

Javában tart a szaunaidény Bükfürdőn! Exkluzív és textilmentes Bükfürdő szaunavilága, ahol prémium szaunafelöntésekkel egészül ki a tíz kabin kínálata: tepidárium, gőzfürdők, infra- és aromaszauna, kültéri ördögszauna és finn erdei szauna is gondoskodik a vendégek felfrissüléséről. Minden hónapra jut extra szaunaélmény: exkluzív felöntésekkel, prémium illatokkal „varázsolnak” szaunamesterek Bükfürdőn.

A szaunaélmények és két mártózás között a masszázsokon kívül „ínycsiklandó menüsor” is szerepel a Medical Wellness kínálatában a forró csokis testkezeléstől a vadgesztenyés lábápolásig.

A sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence és a pezsgőmedence is ellazít és kikapcsol a hétköznapokból, miközben a tenger alatti vízi világgal ismerkedhetnek a család legifjabb fürdőzői.

Galéria | 4 kép

Legyen az ajándék… egy Bükfürdő-élmény! (x)

Legyen az ajándék… egy Bükfürdő-élmény! (x)

Fotó megosztása:

Bükfürdő: élmény korhatár nélkül minden évszakban!