Idén csomagold be az élményeket! (x)

Már októberben méregetjük rokonainkat, keresztkérdéseket teszünk fel nekik, webshopokot bújunk, akciókat keresünk, csak azért, hogy a lehető legjobb ajándékot találják szeretteink a fa alatt. Nincs is annál jobb érzés, amikor őszinte örömöt, boldogságot kapunk az ajándékunkért cserébe.

Azt is régóta tudjuk már, hogy az ajándékok mérete nem egyenesen arányos a meglepetés mértékével. Egy apró, mégis hatalmas ajándékötletünk van, amelyben a Danubius Hotels segít. A szállodai ajándékkártyája garancia az élményekre, a kikapcsolódásra, a feltöltődésre.

Idén hagyd ki a bögrét és a zoknit! Lepd meg szeretteidet, üzlettársaidat, kollégáidat a szabadság örömével! A tárgyak elromolhatnak, az édesség elfogy, az élmény viszont örök, hiszen egy fotó vagy egy szép emlék formájában megmarad. Te döntöd el, hogy mekkora összeggel töltöd fel a kártyát, ők pedig eldönthetik, hogy mikor és pontosan mire használják fel ajándékodat.

Wellnessre, balatoni nyaralásra, városnézésre vagy egy hangulatos vacsorára vágynak a megajándékozottak? Ők dönthetnek. Ahogy arról is, hogy melyik hazai Danubius Hotels vagy Ensana szállodában szeretnének kikapcsolódni. Hogy a fővárosban vagy vidéken élveznék-e a pihentető élményeket? Azt is rájuk bízzuk.

A Danubius Hotels vidéki szállodáiban élvezhetik az all inclusive élményeket Balatonfüreden nyár folyamán, Bükfürdőn egész évben. Győrben a gasztro kalandokat, a barokk főváros pezsgését, a fővárosban pedig számtalan szállodai élmény mellett a Zsolnay Kávéház eleganciáját vagy a Yellow Bistro&Bar vibráló hangulatát.

Ha meggyőztünk és te is élményeket csomagolnál karácsonykor, akkor kattints a Danubius Hotels weboldalára, hiszen az ajándékkártyát online is megvásárolhatod. December 15-ig garantálják az ajándékkártya postai kézbesítését, későbbi rendelés esetén pedig személyesen veheted meg a Danubius Hotels szállodai recepcióin akár az utolsó pillanatban is.

Csomagolj élményeket! A tökéletes ajándék csak egy kattintásra van.
Hétvégi wellness pihenés, nyári vakáció vagy egy közös vacsora a városban – Lepd meg karácsonykor szeretteidet, munkatársaidat vagy üzleti partnereidet, akik szabadon eldönthetik, melyik élményt választják majd. 

A vásárlástól számított 2 éven belül a névérték erejéig akár többször is felhasználható a Danubius Hotels és az Ensana Health Spa magyarországi szállodáiban.

Adj gondtalan, közös szállodai élményeket ajándékba!
Garantált élmények bármikor: rugalmasan, szabadon!
Részletek és online vásárlás ITT!