Évvégi ünnepek meghitten és gondtalanul (x)

Kapkodás és szaladgálás, takarítás és pakolás, vásárlás és főzés.  Mindezek teljesen felőrölik az embert. Szálljunk ki a mókuskerékből, és engedjünk meg magunknak, hogy Carbona-módra – a kényeztető és odaadó vendégszeretetet élvezve – éljük meg a pillanatokat.

Olyan jó lenne, ha az évvégi időszak arról szólna, ami igazán fontos: az énidőről, a párunkkal töltött minőségi időről. Ha advent idején tényleg a ráhangolódás és az elcsendesedés kerülne a középpontba, az ünnepek alatt pedig a könnyedség és a figyelem.

Lélek melengető spa pillanatok

Érdemes megtapasztalni, hogy micsoda hatása van az advent időszakában és az ünnepek alatt a simogató termálvíznek, a relaxáló wellness kezeléseknek, a gondűző szaunaszeánszoknak. Minden érzékszervünkkel megélhetjük a csodát! Az illatok nem csak a hangulatunkat képesek befolyásolni, hanem a szervezet működését is. A belélegzett illatokra az idegrendszer hormonválaszt ad, így lehet egy jól megválasztott aromával elcsendesíteni a gondolatokat, ellazítani az izmokat. Ezért amikor a szaunamester egy szaunaszeánszra narancsos-fahéjas illatot választ, azzal máris nyugalmat varázsol. Egy jó wellness kezelés, mondjuk egy masszázs során az illatok mellett a fények, a dallamok és az érintés is fontos szerepet kap. A testre és a lélekre egyaránt ható „spa-csodák” közül kiemelkedik a termálvíz nyújtotta élmény: ellazít, kikapcsol, felmelegíti a testet, felszabadítja a lelket. 

Ünnepi varázslat

Biztosak lehetünk abban, hogyha a Carbonában töltjük a karácsonyt, akkor jut majd idő egymásra, a meghitt pillanatokra. Nincs más dolgunk, mint élvezni az ünnepet. Kipihenten ébredni, megmártózni a termálvízben, nagyokat sétálni, megtapasztalni a wellness- és a szépségkezelések varázsát, forralt bort kortyolni kellemes zongora dallamok mellett és elfogyasztani a különlegesen finom vacsorát. Karácsonytól az év végéig minden nap finom falatok, élőzene, minikoncertek színesítik a programkínálatot a fáklyás sétától a táncmulatságig. Szilveszterkor pedig a tombola és a táncmulatság sem marad el!

Galéria | 4 kép

Csodás ajándék

A kikapcsolódás, a feltöltődés, a közösen átélt pillanatok örökre emlékezetesek maradnak. Mi lehetne szebb ajándék, mint szabadidővel és wellness-élményekkel meglepni a számunkra legfontosabb embereket? Még a vásárlás során sincs kötöttség, hiszen a Carbona ajándékutalványok online letölthetők, maximálisan személyre szabhatók, és egy évig szabadon felhasználhatók.