Hasznos segítség a karácsonyi készülődésben: a háztartási papírtörlő (x)

Karácsonykor a takarítás nem a legelső dolog, amire gondolni szeretnénk. Mégis, a tisztaság elkerülhetetlen, amikor a vendégeket várjuk, az ünnepi vacsorát készítjük, és amikor el kell takarítanunk a vendéglátás „romjait”. Az ünnepek alatt is segítséget nyújt a Zewa Premium háztartási papírtörlő, amely garantálja a tiszta otthont a vendégek érkezése előtt és után is.

A karácsonyi szokások gyakran változnak – mostanában sok családnál az ajándékozás már háttérbe szorul, és több szerepet kap a minőségi együttlét és a közös programok – de van, ami állandó. Az ünnepi időszakra készülve rendbe tesszük és feldíszítjük otthonunkat, s finom falatokkal várjuk szeretteinket.

A Zewa összegyűjtött néhány tippet arra, hogyan tegyük könnyebbé a karácsonyi takarítást, hogy otthonunkban valódi ünnepi fénnyel várhassuk a vendégeket.

Tippek a karácsonyi takarításhoz

 1. Készíts listát arról, mit kell otthon rendbe tenni!
  Mielőtt belekezdenél a munkálatokba, érdemes átgondolni, hogy hol és mit kell rendbe tenni. Ez könnyebbé teszi az egész folyamatot, hiszen átláthatod, hogy mennyi időre lesz szükség a takarításhoz, és lesz időd megvenni a szükséges eszközöket, beütemezni a feladatokat.
 2. Tisztítsd meg a konyhapultot, a sütőt és a hűtőt!
  A karácsonyi vacsora elkészítéséhez valószínűleg a konyha minden szabad felületére szükség lesz, ezért különösen fontos ezek tisztán tartása. A nyers húsoknál nagy a kockázata annak, hogy a nem megfelelően megtisztított felületek miatt baktériummal fertőződnek. A pultot és a sütőt érdemes zsíroldó szerrel tisztítani, a hűtőt pedig rendszerezni az ételek szavatossági ideje szerint – ez azért is fontos, hogy ezáltal elkerüljük az ételpazarlást, valamint helyet csináljunk az ünnepi ételeknek.   
 3. Fa felületek ápolása, portalanítása
  A port nedves törlőkendővel távolíthatjuk el a leggyorsabban, azonban a víz a fafelületeken foltokat hagyhat. A foltokat bolti bútorápoló folyadékkal tüntethetjük el, de házi megoldást is alkalmazhatunk: keverjünk össze szódabikarbonát kevés vízzel, hogy egy sűrű pasztát kapjunk. A keveréket kenjük fel a foltos bútorlapra, majd pár perc múlva háztartási papírtörlővel távolítsuk el. A nedvesség okozta folt egyből eltűnik!
 4. Készítsd elő a központi szobákat!
  Fontos, hogy tudd, melyik helyiségekben tartózkodnak majd a vendégek karácsony este. Takarítás során ezekre a szobákra koncentrálj, és úgy rendezd be őket úgy, hogy elég hely legyen mindenkinek. Ne feledkezzünk meg az előszobáról sem: tegyél ki plusz lábtörlőket, gondolj a kabátakasztókra, vállfákra és szabadíts fel helyet a cipősszekrényben!

 

A karácsonyi takarítás minden szakaszában gyors és kényelmes segítséget nyújt a Zewa Premium háztartási papírtörlő. A termék fő előnye, hogy kivételes nedvszívó képessége a textilével vetekszik, kiváló bármilyen felület tisztítására, az ablaktól a hűtő-belsejéig.

A papírtörlők használhatók szárazon, vagy nedvesen is, takarítószerrel átitatva: ugyanis a Power-X anyagból készült kendők átázva sem mállanak szét, és akár ki is csavarhatók.

A Zewa a Premium kendőket a hasonló termékeknél hosszabb kivitelben forgalmazza, így biztos, hogy az egész ünnep alatt elegendő lesz egy tekercs. A Zewa emellett elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ezért Premium háztartási papírtörlői minimum 33%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban, FSC tanúsítvánnyal ellátva kaphatóak. Ez azt jelenti, hogy a gyártáshoz felhasznált farostok felelős erdőgazdálkodásból származnak.

A karácsonyi takarítás sok munkával jár, de a Zewa Premium papírtörlők minden kihívásra választ adnak. A Zewa papírtörlők beszerzése idén olyan természetes része lehet a karácsonyi készülődésnek, mint a fenyő, a bejgli és a csillagszórók megvásárlása!