Gondoskodj úgy a Föld talajairól, mintha a saját bőröd lenne! (x)

A talaj, akárcsak a bőrünk egy élő, lélegző ökoszisztéma. A talaj a Földünk élő bőre.

De talajaink egyharmadát érinti a talajromlás, veszélyeztetve ezzel a növényeket és állatokat, növelve ezzel az üvegházhatású gázok kibocsátását.

A változás velünk kezdődik.

Te is változást érhetsz el, ha foglalkozol a talajjal, a földünk bőrével, úgy ahogy a bőröddel is tennéd. Te sem akarsz kíméletlen vegyszereket használni a bőrödre! Segíts változtatni Te is azáltal, hogy támogatod:

  • a műtrágyák és növényvédőszerek használatát,
  • olyan termékeket választasz, amely ellenőrzött natúr/organikus forrásból származó összetevőkből készül,
  • támogatod azokat a vállalatokat és kezdeményezéseket, amelyek biodinamikus és (talaj)megújító gazdálkodást folytatnak.

A Weleda már több, mint egy évszázada természetes, talajbarát módszerrel termeszti azokat a növényeket, amelyekből ikonikus termékeit készíti. Immáron több, mint 100 éve odafigyel mind az emberek és a bolygónk jóllétére. Minden tevékenységük alapja a fenntarthatóság, a környezetünkről való gondoskodás. Ahogy nekünk szükségünk van a természetre, a természetnek is szüksége van arra, hogy megóvjuk őt. A Weleda alapítói 1921-ben fektették le a márka újító és merész filozófiáját, melynek esszenciája: hogy a természettel együtt, ne pedig ellene tevékenykedjen, miközben hatékony gyógyszerészeti és természetes bőrápoló termékeket alkot. Ezek az értékek minden egyes Weleda termékben visszaköszönnek.

A Weleda támogatja a biológiai sokféleséget és a biodinamikus gazdálkodást. Kertjeiben sokkal több növényfajtát termeszt, mint amennyit ténylegesen betakarít. Komposztálási technikája lehetőséget ad arra, hogy egészséges, fenntartható termőtalajaiban új, saját magokat termesszen.

A Weleda kertek az élő ökoszisztémák és a biológia sokféleség központjai. Biodinamikus gazdálkodási módszerek és a világ talajmegújító gyakorlatai segítségével arra törekszik, hogy a talajainkat egészségesen tartsa, és megőrizze a biodiverzitást.

Napjainkban az egészséges talajok nélkül lehetetlen megbirkózni a természetet fenyegető válsággal. Ahogy a bőrünket, úgy a Föld bőrét, a talajt is megóvhatjuk!

CSATLAKOZZ A WELEDAHOZ ÉS SEGÍTS MEGMENTENI A FÖLD TALAJAIT!

Óvjuk együtt a talajt! Tippeket és trükköket ITT találsz.

Weleda. Felelősséget vállalunk. Az emberek és a természet iránt. 1921 óta.