Gluténmentes és szerethető (x)

Gyógyszerészi gondossággal készült termékek – nem csak gluténérzékenyeknek.

Sokkoló lehet a gluténérzékenység diagnózisának megállapításakor ráeszmélni arra, hogy ettől a pillanattól kezdve megváltozik eddigi életvitelünk. Okkal hihetnénk, hogy a jövőben le kell mondanunk a ropogós kenyérről, friss péksüteményekről, ízletes tésztákról és sok más finomságról. Mindemellett megterhelő már annak gondolata is, hogy mostantól mennyire nehéz lesz gluténérzékenyként külön ételeket készítenünk magunknak vagy érintett családtagunknak.

Sajnálatos módon a gluténérzékenység is egyike a számos civilizációs betegségnek, amelyek egyre többünket érintenek, így a MEDhUSA Great! csapatának szakmai vezetőjét is, aki szakgyógyszerészi munkája mellett rengeteg időt és energiát fordított az ideális alapanyagok és élelmiszerek felkutatására.

Személyes tapasztalatai és az egyre növekvő igény az egészséget támogató élelmiszerek iránt együttesen vezettek odáig, hogy megalkossuk a MEDhUSA Great! termékcsaládot, amit elsősorban a gluténérzékenységgel küzdők számára fejlesztettünk ki.

Ehhez olyan élelmiszermérnököket és gyártókat kerestünk, akikkel együttműködve kiemelkedő minőségű, a Patika Garancia minőségbiztosítási rendszernek megfelelő termékeket készíthetünk. Ennek köszönhetően a gluténérzékenyek biztonsággal fogyaszthatják bármely termékünket, illetve a cukorbetegséggel, ételintoleranciával és -allergiával együtt élők, valamint az egészségesen étkezni vágyók táplálkozását jótékonyan támogatják. Emellett megfelelnek a gyógyszertárban forgalmazható termékek szigorú követelményrendszerének is. Éppen ezért termékeink kizárólag patikai forgalomban érhetőek el – akár Egészségpénztári Kártyára is megvásárolhatóak.

A MEDhUSA Great! termékeiről elmondható, hogy nemcsak a gluténmentes étrendbe illeszthetők be, hanem cukorbetegek és inzulinrezisztensek számára is megfelelőek, hiszen kukorica- és burgonyakeményítő mentesek, így ezek nem emelik meg hirtelen a vércukorszintet. Élelmi rostban azonban gazdagok, lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaznak. A termékcsalád mindegyike vegán, színezék és tartósítószer nélkül készült.

A MEDhUSA Great! kenyérlisztjével gyorsan ropogós, ízletes péksüteményt varázsolhatsz az asztalra, a tésztából pillanatok alatt igazi mediterrán vacsorát készíthetsz, a rohanós hétköznapokon pedig két főétkezés között válassz nagyszerű snackjeink közül!

Galéria | 8 kép

Látogass el a www.medhusa.hu oldalra és ismerd meg gluténmentes termékcsaládunkat!