Váltsd valóra gyermeked kívánságát! (x)

Megérkezett az új, 2022-es Müller Játékkatalógus! Több mint 1000 ajándékötlet kicsiknek és nagyoknak, kedvező áron. A több mint 100 oldalas kiadványban rendkívül sokszínű ajándékötleteket gyűjtöttünk össze.

Számos játékbabát és kiegészítőt, játékautót és modellépítéshez elengedhetetlen eszközöket szerezhetsz be nálunk. A trend témakörben olyan népszerű termékek közül választhatsz, mint pl. L.O.L., Disney, Peppa, Mancs őrjárat, Verdák, Pokémon, Sam, a tűzoltó, Super Mario, Hot Wheels vagy épp Harry Potter. Az egészen picikre is gondoltunk, hiszen olyan babáknak és kisgyermeknek szóló játékokat is kínálunk, amelyek a kicsik megnyugtatására és fejlesztésére irányulnak. A LEGO és PLAYMOBIL termékek mellett számos olyan játékot megtalálhatsz nálunk, amely fejleszti a gyermekek kreativitását (pl. gyurma, slime, ékszerkészítés, tudomány, zene, varrás, szépségszettek, gyöngykészlet, szerszámok). A kis felfedezőknek és versenyzőknek játékasztalt, felfedező szettet, és Nerf kilövőket ajánlunk. Mindezek mellett a nagyobb gyermekekről sem feledkeztünk meg! Kínálatunkban rengeteg izgalmas és érdekes társasjátékot megtalálható, amely az egész család számára remek szórakozást nyújt és felnőttek megajándékozására is tökéletes lehet.

A Müller Játékkatalógust keresd üzleteinkben vagy lapozd át online!

Játssz velünk az adventi kalendárium nyereményjátékban!

Látogass el a www.mueller.co.hu weboldalra, vegyél részt a 2022. december 1-jétől induló napi advent kalendárium nyereményjátékunkban, hogy Tiéd legyen az értékes ajándékok egyike!

A játék menete:

Keresd meg az aktuális dátumhoz tartozó kis ablakot (december 1-től 24-ig) a katalógus címlapján és nyisd ki! Alatta találod az aznapi feladványt és a nyereményt is. Ha tudod a kérdésre a választ, irány az internet! Látogass el a Müller nyereményjátékok aloldalára, ott kattints a nyereményjáték képére, és megnyílik a játék regisztrációs felülete. A regisztráció előtt kérjük olvasd el a játékszabályzatot, melyben minden fontos információt megtalálsz a játékban való részvétel feltételeiről. Írd be a megfejtést a megfelelő mezőbe, add meg a részvételhez szükséges adataid, majd kattints a „Részvétel“ gombra és már kész is vagy! Fontos: az adott naphoz tartozó feladványra csak aznap tudsz válaszolni!

A Müllerről

Amikor 1953-ban megalakult a Müller cég, még senki sem gondolta, hogy hamarosan a német kiskereskedelmi láncok egyik legmeghatározóbb szereplőjévé válik. A Müller Európa immár 7 országában, több mint 880 üzlettel van jelen és teszi élménnyé a vásárlást vevői számára. Magyarországon 2007-ben nyitotta meg első üzletét, ma 33 üzlettel képviselteti magát a hazai piacon. Magyarországon a Müller üzletek rendelkeznek a legnagyobb drogériaválasztékkal, a Müller azonban sokkal több mint egy egyszerű drogéria. Az üzletekben parfüméria, natúr és bio, papír-írószer, játék, háztartás, valamint harisnya és kézimunka részleg is várja a vásárlókat.

A vállalat különösen nagy hangsúlyt fektet a fogyasztói igények kielégítésére, fontos a kellemes vásárlási környezet, a barátságos és szakszerű kiszolgálás, a széles választék, a termékek magas minősége és a kedvező ár. A Müller cégfilozófiájának egyik legfontosabb eleme a szolgáltatásközpontúság, magas elvárásokat támasztva ezzel a munkatársak felé. A szorgalom és elhivatottság mellett nélkülözhetetlen a professzionális szaktudás és a termékismeret, melyet a vállalat több mint 1000 magyarországi munkavállalója képvisel nap mint nap.

A márka számokban Magyarországon

7 ország, 890 üzlet, ebből 33 Magyarországon

950-1958 m2 alapterületű üzletek

több mint 20.000 drogéria termék

több mint 11.500 parfüméria termék

több mint 5.000 naturshop termék

több mint 12.000 játék

több mint 11.000 papír-írószer termék

több mint 7.500 háztartás termék

több mint 9.500 harisnya termék

több mint 1.500 kézimunka termék

Nyitókép: Freepik