Látogass el te is Budapest egyik legjobb éttermébe! (x)

A Buda Gourmet Bistro már hatodszor is elnyerte a "Legjobb Étterem" díjat az Országos Étterem Hét versenyen a közönségszavazat alapján.

Az étterem korlátlan ételfogyasztással, büféasztalos kínálattal várja a  gasztronómia kedvelőit, Óbuda központi részén  a Bécsi út 38-44. szám alatt, közel a Kolosy térhez.

Széles választékuk magában foglalja a hagyományos magyar, valamint  a nemzetközi konyha remekeit is. Gazdag büféválaszték előételeket, salátákat, leveseket,  főételeket, desszerteket kínál. A salátabár részlegen friss zöldségek, zöldsaláták és ízletes dresszingek közül válogathatunk. Ez az az étterem, ahol mindenki talál kedvére valót, kitűnő ár-érték arányban. Mindezt egy mesés belsőépítészeti, barátságos kialakítású környezetben fogyaszthatjuk el.

Természetesen a tudatos étkezés jegyében valamint a speciális étkezési igényű Vendégeket figyelembe véve a kínálatban felfedezhetünk glutén-, laktóz- és cukormentes ételeket is.

 A Buda Gourmet Bistro egy olyan hely, ahol a vendég és a személyzet is jól érzi magát, ahol a vendégeknek az a benyomásuk, hogy olyan személyzet veszi őket körbe és szolgálja ki, akik szeretik a munkájukat, és azt professzionális szinten végzik.  

Legyen szó  családi, baráti vagy üzleti rendezvényről a Buda Gourmet Bistro minden esetben tökéletes választás. Egy hely, ami összehozza az embereket!

Buda Gourmet Bistro
1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
+36 1/273-2709
info@budagourmet.hu