Tesztelj velünk! (x)

Csatlakozz a nőklapja.hu olvasói csapatához, amelyben 100 szerencsés nő kipróbálhatja az o.b.® megbízható és diszkrét védelmet nyújtó tamponjait. A kutatásban résztvevő nők, az o.b.® két népszerű termékét is tesztelhetik: o.b.® ExtraProtect tampon, o.b® ProComfort™ tampon.

A tamponok évtizedek óta népszerűek, és világszerte nők milliárdjai számára nyújtanak megoldást. Ennek jó oka van, hiszen a tamponokat könnyen magaddal viheted bárhova, egyszerű használni, és úgy fejlesztették ki őket, hogy megbízható védelmet nyújtsanak a menstruáció kellemetlen velejárói, például az illat és a vérzés ellen. Az o.b.® tamponok nőgyógyászok által lettek kifejlesztve és tesztelve, igazoltan megfelelnek az OEKO-TEX Standard 100 előírásainak. A tamponmag 100% növényi alapú, és hozzáadott káros vegyszerektől, klóros fehérítőtől és illatanyagtól mentesek.

Az o.b.® ExtraProtect tamponok két vezető technológiát ötvöznek, extra védőszárnyakkal és Dynamic Fit® technológiával az akár 100%-os szivárgás elleni védelemért, valamint a tiszta és biztonságos érzéséért napközben és éjszaka is. Az extra védőszárnyak gyengéden nyílnak szét, hogy azt a folyadékot is felfogják, amit más tamponok nem képesek. Az egyedülálló Dynamic Fit® technológia által, az összefonódó bordázat hatékonyan segít eloszlatni a folyadékot a tampon belsejében.

Az o.b.® ProComfort™ tamponok maximális kényelmet és megbízható védelmet nyújtanak a Dynamic Fit® technológiával és SilkTouch® borítással. A 3D irányú tágulásának köszönhetően a tampon tökéletesen igazodik a test alakjához, az egyedi összefonódó bordázat pedig segíti a folyadék hatékony elvezetését a tampon belsejébe, míg a SilkTouch® borítás a könnyű felhelyezésért és eltávolításért felelős.

A termékteszt célja, hogy olyan női résztvevőket találjunk, akik eddig még nem, vagy ritkán választották a tampont, mint menstruációs megoldást, valamint szívesen megosztanák véleményüket és tapasztalatukat a tesztelendő termékkel kapcsolatban.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a tesztelésben?

  1. Jelentkezz a tesztünkre 2022. december 6-ig a az ITT ELMONDHATOD oldalon.
    A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.
  2. A csomagban többféle típust fogunk küldeni, hogy mindenki kitudja választani és megtalálni a számára megfelelő típust és méretet. A tesztelőknek térítésmentesen 1 db 16 db-os kiszerelésű o.b.® ProComfort™ mini méretű tampont küldünk ki, mely ideális kezdők számára, valamint az enyhébb napokra. Továbbá 1 db 16 db-os kiszerelésű o.b.® ExtraProtect normál csomagot, mely közepes és erős vérzés esetén ajánlott. Valamint, 1 db 16 db-os kiszerelésű super méretű tampont is, mely erős vérzés esetén ajánlott.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk a termékekkel kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató-Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók az ITT ELMONDHATOD oldalon.