Fürdőélmény korhatár nélkül – minden évszakban! (x)

Mi lehet pihentetőbb az év leghidegebb heteiben, mint lazítani az akár 38 Celsius-fokos gyógyvízben? Két mártózás között a masszázsokon kívül „ínycsiklandó menüsor” is szerepel a Medical Wellness kínálatában a forró csokis testkezeléstől a vadgesztenyés lábápolásig.

A sodrófolyosóval, pezsgőágyakkal, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence és a pezsgőmedence is ellazít és kikapcsol a hétköznapokból, miközben a tenger alatti vízi világgal ismerkedhetnek a család legifjabb fürdőzői. Egy kis adrenalin sosem árt! A beltéri élménycsúszdákban fény- és színeffektek teszik különlegessé a száguldást. A tágas pihenőterek, kényelmes pihenőágyak természetesen nem hiányoznak az élményfürdőből sem.

Ásványi anyagokban nemzetközi összehasonlításban is rendkívül gazdag a büki gyógyvíz, számos beltéri és félig fedett gyógyvizes medence segíti a regenerálódást, az ellazulást a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.

Javában tart a szaunaidény Bükfürdőn!

Exkluzív és textilmentes Bükfürdő szaunavilága, ahol prémium szaunafelöntésekkel egészül ki a tíz kabin kínálata: tepidárium, gőzfürdők, infra- és aromaszauna, kültéri ördögszauna és finn erdei szauna is gondoskodik a vendégek felfrissüléséről.

Legyen ajándék a Bükfürdő-élmény: fürdő- és szaunabelépőre, testkezelésekre, masszázsokra is beváltható a Bükfürdő Thermal & Spa Ajándékkártya, ami beszerezhető a fürdő webshopjában.

Minőségi ajándékok a Bükfürdő kozmetikumok, a büki gyógyvíz krémekbe és tusfürdőkbe csomagolva, a bükfürdői gyógyvíz felhasználásával készülő kozmetikai termékcsalád darabjai az arckrémektől a testápolókon át a tusfürdőkig ugyancsak megtalálhatóak a webshop kínálatában.

Bükfürdőn gasztronómiával teljes az élmény: péksütemények, kávék, menüebéd is várja a vendégeket a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.