Ennek a krémnek köszönhetően nem lesz többé szükséged púderre és korrektorra (x)

Minden reggel mérgelődsz, hogyan tudnád elrejteni az arcodon lévő bőrhibákat? Gondolkodtál már valaha azon, hogy milyen érzés lehet kipihent bőrrel ébredni, amely ragyogó és nem láthatók rajta az öregedés jelei?

A forradalmi 4D Hyaluron krémmel most hibátlan megjelenést érhetsz el, és már 2 hét rendszeres használat után biztosan pár évet letagadhatsz. Mondj búcsút a száraz és fénytelen bőrnek, és keltsd új életre a bőröd!

Itt a feszesebb és fiatalosabb bőr ideje

A 4D Hyaluron krém hatékonyan kisimítja a ráncokat, a szem és száj körüli, valamint homlokon lévő finom vonalakat, amelyeket 30 éves kor után már lehetetlen elkerülni. A 100%-ban természetes krém gondoskodik róla, hogy a bőr jól hidratált legyen és megakadályozza annak kiszáradását. Amellett, hogy reggel és este is használhatod, sminkalapnak is tökéletes. Felejtsd el a sok púdert és az arc minden egyenetlenségének bosszantó elfedését egy korrektorral, ami csak tovább ront a bőröd állapotán. Kényeztesd magad a legjobb összetevőkkel, amelyek a 4D Hyaluron krémben találhatóak, és már néhány hét használat után a bőröd hibátlan, fiatalos és ragyogó lesz. A púder és korrektor pedig a múlté!

Miért imádjuk ezt a krémet?

Visszaadja a bőr frissességét és fiatalos megjelenését, valamint kiválóan kisimítja a ráncokat, és mandulaolajat is tartalmaz, amely természetes módon táplálja a bőrsejteket, serkenti a működésüket, és ezzel javítja a bőr struktúráját, valamint gondoskodik az egyenletes tónusáról. Most már nem lesz szükséged nappali és éjszakai krémre + még egy szemránckrémre, mivel a 4D Hyaluron egész napon át tartó intenzív ápolást biztosít, és jó hatással van a szem alatti sötét karikák csökkentésére is. A krém csak bevált és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyeknek hatása valóban látható a bőrön. Ezeknek a nagyszerű hatásoknak köszönhetően azt is tapasztalni fogod, hogy már nem kell púdert és korrektort használni, hiszen az arc egységes megjelenésű, ragyogó színű és friss lesz.

Hogyan működik?

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémben lévő hatóanyagok mikromolekuláris tömegei a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak be, így a sejtközi membránok biotikus hatásával belülről kifelé töltik fel a ráncokat. Utóbbival biztosítják a természetes botox hatást és a bőr fiatalos megjelenését. A szabadalmaztatott, tesztelt összetevőket tartalmazó 4D Hyaluron formula serkenti a felhám természetes megújulási folyamatát, a hatóanyagok ideális kombinációja pedig védi a bőrt a káros külső hatásoktól, így az, a 4D Hyaluron krém rendszeres használatával feszes és ragyogó lesz.

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém 2 hetes használata előtt és után:

Horváth Éva – A 4D HYALURON krémről

”Nem csak a nyári nap, hanem az őszi-téli hideg és főleg a szél szárítja az arcbőrömet. Én csak előkapom a bevált arckrémemet, és láss csodát, a Lux-Factor 4D HYALURON ránctalanító krém simává, pihe-puhává varázsolja a bőrömet.”

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT AZ OLVASÓK SZÁMÁRA

15% kedvezménnyel kedveskedünk a teljes vásárlásra. Használd a kódot: NLHU és szerezd be a krémet a lehető legalacsonyabb áron, de vigyázz, az akció csak december 21-ig (szerda) érvényes! A rendelést leadhatod a 0619995353-as telefonszámon vagy a www.luxfactor.com oldalon.

Szeretnéd kipróbálni a legjobb Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet, de nem bízol az online rendelésekben? Ne aggódj, mert a Lux-Factor márka annyira biztos a terméke minőségében, hogy még 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal, ha a termékkel nem lennél elégedett.

Fotók: Lux-Factor