Télen is stílusosan (x)

A téli gardróbunk összeállítása nem könnyű feladat, hiszen a zimankó beköszöntével a divatos megjelenésünk mellett van egy igen fontos funkció is, amit szem elött kell tartanunk, mégpedig az, hogy ne fázzunk!

A legszebb pillanatokat ronthatja el, ha nem vagyunk elég vastagon felöltözve, és semmi másra nem tudunk gondolni, csak arra, hogy bárcsak egy melegebb kabátba bújtunk volna.

Bizony, akár mondhatjuk is, hogy a téli öltözködés a kabáttal kezdődik és azzal is végződik. Korábban ennek a ruhadarabnak a viselése egyet jelentett a „színtelen” öltözködéssel, mivel a szürke, ködös, csapadékos idő tudat alatt befolyásolja választásunkat, így bátortalanabbul nyúlunk hozzá színesebb darabokhoz, ami igencsak egysíkúvá tette megjelenésünk összképet. Jó hír, hogy ez már a múlté, mivel most már a hideg időben is megalkuvás nélkül maradhatunk hűek saját stílusunkhoz.

Sosem volt egyszerűbb kitűnni a tömegből, mint egy, a mostani trendeknek megfelelően választott feltűnő színű vagy stílusú téli kabát viselésével! Merj egyedi lenni, és egy kicsit elrugaszkodni a megszokott választásodtól!

Melyik stílusra mondasz igent?

A Vintage nő

Ha visszafogott, szerény, mégis játékos darabokra vágysz. Ha téged is magával ragad a régi idők hangulata, ez egy tökéletes választás lehet számodra. A vintage mára egy stílusirányzattá nőtte ki magát. Mindig egyfajta bájt sugall és legfőbb „ereje” a pasztell színekben rejlik. A púderrózsaszín vagy mentazöld színeket remekül kombinálhatod természetes bézs árnyalatokkal is.

Az örök klasszikus, Navy

Az időtálló divat szerelmeseinek divatirányzatát Coco Chanel tette életre szóló viseletté. A stílus legikonikusabb színei a navy kék, piros, fehér szín, ami mindig eleganciát, békességet és erőt sugároz. E jellegzetes színek kombinálásával változatos szetteket alkothatsz meg magadnak, miközben stílusos megjelenést biztosítanak számodra.

Az ősz izgalmas színei, Forest

Az őszi erdő színei szemkápráztatók. Például a bordó, barna és sárga árnyalatok mindig melegséget és harmóniát árasztanak magukból. Így van ez az öltözködésben is. Az ősz színei soha nem hagyják, hogy beleszürkülj a hétköznapokba, ugyanakkor a visszafogottabb árnyalatok gondoskodnak a classy stílus megtartásáról. Az élénk és visszafogottabb őszi színek párosítása, izgalmas megjelenést biztosít viselőjének.

Inspiráló éjszakák, Mystic

Az esti égbolt színei vibrálók, misztikusak és kiismerhetetlenek. Ha téged is elvarázsolnak az éjszaka fényei és szeretnéd ezt profi szinten alkalmazni az öltözködésedben, bátran nyúlj a mélykék, fekete és a kontrasztosan csillogó mintázatokhoz. Az említett színek és minták kombinációi eleganciát és visszafogottságot kölcsönöznek viselőjüknek.

A budmil mindenkire gondol

A budmil tervezőcsapata a Te igényeidnek megfelelően álmodta meg az idei téli kabát kollekcióját, ahol egyedül a jó minőség változatlan, hiszen nagyon strapabíró, szín és formatartó alapanyagokból dolgoznak, melyek természetesen impregnáltak is.

Galéria | 4 kép

Télen is stílusosan (x)

Télen is stílusosan (x)

Fotó megosztása:

Legyél akár nő vagy férfi, a klasszikus vagy színes darabokat kedvelő, nézz körül a budmil téli kabát kínálatából, és válaszd ki, a hozzád legjobban passzoló darabot, mely a téli ruhatárad alapdarabja lehet.