3 csillagjegy, aki az ünnepekre megtalálja a szerelmet

Vége a magányos téli estéknek.

Mindenki más a bejglikészítéssel, vagy bejglifalással lesz elfoglalva, illetve azzal, hogy ne ugorjanak egymásnak az ünnepre összegyűlt családtagok minden tizedik percben… De ennek a három csillagjegynek a szülötte mosolyogva ül majd a kanapén, rózsaszín szemüvegen át szerelmesen-mámorosan nézve a világot.

Bika

A Bika egy bonyolult, ám nagyon szerethető csillagjegy. Egyszerre határozott, de mély érzésű, céltudatos, de segítőkész. Nem könnyű őt kiismerni, elfogadni, idomulni hozzá. Egyszerre partner, és mégis vezető – legyen szó munkahelyről vagy párkapcsolatról. Éppen ezért nehezen leli párját, pedig nagyon tud szeretni és nagyon szeret szerelmesnek lenni. Mindennel elhalmozza partnerét, ha rátalál, odaadja neki szívét-lelkét, és a pénztárcáját is… Mivel nem könnyű neki rábukkanni a megfelelő emberre, ezért még inkább megbecsüli, ha a sors kegyes hozzá. Ő maga nem fehér lovon érkező herceget vagy hercegnőt vár, „csak” egy szeretni tudó és szeretetreméltó társat keres. És ez az ember most felbukkan, érdemes résen lenni, könnyen lehet, hogy a pénztárszalagnál a Bika után áll a sorban.

Nyilas

A Nyilas az utazásai során legyen résen. A potenciális jelölt arra jár-kel, amerre ő. És ha most felhördül eme csillagjegy szülötte, hogy ő nem kerekedik fel mostanában sem Csillebércre, sem Las Vegasba, megsúgjuk, hogy a volánbuszon és békávén is sanszos eme romantikus találkozás. Érdemes hát reggelente kicsit jobban kicsinosítania magát, hogy ne ezen múljon a közérzete, amikor megérzi magán a pillantást. Trükkhöz sem kell folyamodni, ha lát egy rokonszenves arcot, vagyis nem szükséges elejteni jegyet, telefont a segítség reményében, mert a szerelem mindenképpen rájuk talál. Egyedülálló Nyilasok, figyelem, érdemes bérletbe ruházni november, decemberben és ha igazán mázlista a csillagjegyszülött, a budapesti fényvillamoson csattan el az első csók, amihez a vár szolgáltatja a díszletet.

Vízöntő

Nem volt könnyű ez az év sem a Vízöntőnek, de legalább tudja, hogy gyakorlatilag mindegyik csillagjegy nehézségekkel küszködik mostanában. Nyilván nem könnyíti az életet, ha az ember egyedül van, pedig szíve szerint kettesben nézné este otthon a kanapén az aktuális sorozatait. Jó hír, hogy mire megérkezik a karácsonyifilm-dömping a szolgáltatókhoz, már tényleg nem csak magának kereshet karácsonyi pulcsit. Jön valaki, nagy valószínűséggel egy olyan, aki már korábban is képben volt, akit barátai, családtagjai egyszer már bemutattak neki, de valahogy nem volt ideális a helyzet. Elment a fókusz, jöttek a megoldandó feladatok és csak arra figyelt, nem elmélkedett. De most végre itt az idő: a régi-új jelölt fenekestől felforgatja az életét. De ne bánja a Vízöntő, hogy csak most, pillanatokon belül bepótolnak ugyanis minden elmaradt, hiányzó érzést és élményt.

Kiemelt kép: Unsplash