Felejtsd el az izzadást! Öleld át az életet! (x)

A BOROTALCO dezodor egy igazi olasz történet,  “dolce vita” életérzés mesés illatú, hatékony dezodorba rejtve.

A kedvelt olasz márka népszerűsége nem véletlen, a jellegzetesen lágy, friss illat magabiztosabbá tesz, jól érezzük magunkat a bőrünkben, így nyitunk a világ felé, közeledünk a többi emberhez és a közösség mindannyiunkat pozitív érzésekkel tölt fel.

Hisszük, hogy az élet gazdagabb, ha kapcsolatba kerülünk másokkal, mert a legjobb pillanatok a közös pillanatok. Pontosan ezekben a közös pillanatokban születik az ölelés. Ez a legőszintébb érzelmeket kifejező, spontán és erőteljes gesztus mindannyiunkat kellemes érzésekkel tölt el. Ez a mozdulat több, mint az élet által kínált érzelmek befogadása, ez a mozdulat megnyílás mások felé, olasz módra.

A történet a 19. századi Firenzébe, egy apró patikába nyúlik vissza, ahol Borotalcum néven kezdtek  árusítani egy természetes zsírkőből készült finom állagú és kellemes illatú hintőport. A zsírkő (talc, talcum) kedvező tulajdonságainak– kiváló nedvszívó, bőrnyugtató, bőrpuhító és bőrfrissítő – köszönhetően egyre kelendőbb lett a Borotalco púder, ami aztán a 20. század elején egy jellegzetes zöld színű dobozban már országszerte elérhetővé vált.

A higiéniai szokások változása hozta magával azt az igényt, hogy a jellegzetes Borotalco illat és az előnyös Borotalco tulajdonságok jelenjenek meg más szépségápolási és tisztálkodási termékeknél is, így bővült a termékpaletta, a 90-es években megjelentek a spray-k, roll-on golyósdezodorok és stiftek.

A Borotalco-t az Active Crytsal Talc ™ hatóanyag különbözteti meg a többi dezodortól. Az egyedülálló, finom por a természetes talkum feldolgozásával készül, ami az egyik legtisztább természetes ásvány a világon. Az Active Crystal Talc ™ 3-szoros száraz védelmet biztosít azáltal, hogy akadályozza, semlegesíti és felszívja az izzadságot.

A Borotalcoval magabiztosan élheted át a közös pillanatok örömét, mert az életnek „jó illata van”, amikor együtt vagyunk másokkal.

Borotalco. Öleld át az életet!