3 csillagjegy, aki számára olyan vagy, mint egy nyitott könyv

Ők azok, akiket ha akarnánk sem tudnánk becsapni – ahhoz túl jól ismernek.

Az anyánkon kívül is vannak emberek, akik akkor is tudják, miben sántikálunk, mire gondolunk, mire vágyunk, ha meg sem szólalunk. Akik ránk néznek, és megérzik, hogy mikor nem mondunk igazat, amikor azt állítjuk, hogy jó napunk van. Vagy hogy azért akarunk pont abban a bankfiókban hitelkártya-szerződést kötni, mert annyira jóképű az ügyintéző férfi. Vannak, akik tudnak kapcsolódni a másik emberhez és vannak, akik kevésbé.

Íme három csillagjegy, akiknek nagyon megy a ráhangolódás.

Skorpió

Teljesen felesleges a Skorpió előtt titkolózni, mindenre rájön. És azért is, mert valóban érdekli, hogy mi van velünk. Így nyugodtan nyíljunk meg előtte, és élvezzük, hogy van valaki, aki mellettünk áll, akire mindent rábízhatunk, akiben megbízhatunk és ha arról van szó, próbál is segíteni. Pártfogol, ahogy tud, ha úgy hozza a helyzet, érzelmileg támogat, ha pedig konkrét segítségre szorulnánk, akkor is mindent el fog követni. Tegyünk egy próbát, ha nem hisszük: nézzünk a szemébe és átható tekintetét látva rögtön tudni fogjuk, hogy nyugodtan őszinték lehetünk.

Vízöntő

A Vízöntő mindent észrevesz. Olyan, mintha a fejében mindenkiről lenne egy lista az összes tulajdonsággal. Ha pedig valaki ettől a listától eltér, azaz másképp viselkedik, akkor azonnal megszólal a Vízöntőnél a vészcsengő. Észreveszi, hogy valami nem stimmel, valami esetleg disszonáns, de ez nem zökkenti ki, hiszen így van beprogramozva. Hogy pontosan érzékelje mások minden kijelentését, pillantását, sóhaját. És ha arról van szó, rákérdezzen, érdeklődjön, segíteni próbáljon. Ami sokszor meg is ijeszti a delikvenst, hiszen nem érti, hogyhogy lelepleződött, hogyhogy tudják, mi jár a fejében.

Ikrek

Amelyik Ikrek nem nyomozó vagy újságíró, az pályát tévesztett. Egyszerűen semmi sem kerüli el a figyelmét, teljesen felesleges titkolózni előtte. És míg a Skorpió és a Vízöntő azért tapintatos, amikor jelzésekről, segítségfelajánlásról van szó, az Ikrek jó zsaru módjára szembesít. Arra sincs tekintettel, hogy ne legyen szem- és fültanú, ami azért rossz pont egy nyomozónál. Tehát ha szeretnénk magunkat megkímélni kellemetlen helyzetektől, jobban tesszük, ha az Ikrekkel közvetlen összeköttetésben vagyunk és inkább mindenről őszintén tájékoztatjuk.

Kiemelt kép: Getty Images