Tudatos bőrápolók, bőrproblémákkal élők, ide! (x)

Bőrápolási szakértő program indult a Kulcs Quality Patikákban csúcs nyereményjátékkal!

Tudjuk milyen, amikor kétségbeesetten keresed a megoldást a neten, amikor végeláthatatlan Youtube nézésbe fullad a napod, mert fogalmad sincs, hogyan oldd meg. Nem vált be a kipróbált bőrápolási rutin, érzékenyen reagált a bőröd az egyik termékre, szeretnél kevesebb dekorkozmetikumot használni, hogy elfedd a problémás bőrödet… Megbízható bőrápolási rutinra vágysz a hétköznapokra vagy konkrét problémára keresed a választ?

Jó hírünk van, az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és válogatott termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és érdeklődőket! Ezt hirdetve indították el novemberben a Nagy Dermo Roadshow-t, szuper nyereményekkel, országszerte 36 ponton.

Galéria | 4 kép

Az innovációiról, újításairól híres magyar családi patikák hálózata, a Kulcs Patikák elindították a Bőrápolás Szakértő Patikái koncepciót, ami az amúgyis komoly hatóanyag- és kémiai ismeretekkel rendelkező patikai szakdolgozók új képzési rendszerére épít.

„Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki.

A programban együtt dolgoznak gyógyszerészek, kozmetikus, bőrgyógyász és a legújabb kutatás-fejlesztés őrei: a legismertebb dermokozmetikai márkák is. 

Ezzel megnyugtató helyet, és akár azonnali segítséget kínálunk a bőrproblémákkal élőknek és minden tudatos bőrápolónak.” – mondta dr. Bárd Réka gyógyszerész, a Dermo Roadshow nagykövete a napokban tartott sajtótájékoztatón a budapesti Royal Gyógyszertárban.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy egy patikai látogatás helyettesítheti a bőrgyógyász orvosok hozzáértését. Az általuk felállított diagnózist és javasolt termékeket továbbra is tiszteletben tartják a patikák bőrápolási tanácsadói, ugyanakkor a használatukban vagy a kiegészítő terápiák választásában sokat tudnak segíteni. Ezenkívül mindig időben jelzik azt, amikor már orvoshoz kell fordulni egy-egy problémával, ha még nem voltál.

Tedd próbára Te is Quality Patikákat novemberben és vegyél részt a NAGY DERMO ROADSHOW-ban, amellyel hivatalosan is elindul a Bőrápolás Szakértő Patikái Program és életed legjobb bőrápolási nyereményjátéka, az Uriage, Apivita, Bioderma, Vichy, LaRoche-Posay és CeraVe márkák támogatásával!

Figyelem, a Dermo Roadshow idején az ARCÁPOLÁSI RUTIN kialakítása van fókuszban. Tökéletesítsd vagy alakítsd ki megfelelően bőrápolási szokásaidat, az arcápolási rutinodat a Quality Patikákkal!

Minden érdeklődőt hasznos tanácsokkal, remek termékválasztékkal, szakértő, független termékajánlással, mintákkal várnak és ha szerencsés vagy, tiéd lehet a 10db 50 ezer forint értékű dermokozmetikai ajándékcsomag vagy a szuper wellness hétvége is a balatonalmádi Hunguest Bál Resort-ban!

Keresd meg ITT a hozzád legközelebbi Kulcs Quality Patikát és írd be a naptáradba az alkalmat!

A DERMO ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK november 2-30. között várja a bőrápolási szakértelem és válogatott termékek iránt érdeklődőket a Quality Patikákban, valamint online! JÁTSSZ AKÁR MOST ONLINE és legyen tiéd az egyik szuper nyeremény!

Kulcs Patikák – Nálunk megtalálod!