Biztosítjuk számodra a tökéletes otthont, mi tudjuk a megoldást! (x)

Sokrétű kínálat, hatalmas raktárkészlet, otthonod gyors és stílusos berendezése - ez vár rád, ha a következő időszakban a Home-Max Bútor üzleteiben vagy a hamarosan megújuló webáruházában vásárolsz!

A magyar piacon 30 éve jelenlévő és a legnagyobb európai és hazai bútorgyárak termékeit értékesítő Home-Max Bútornál az a szemlélet áll a középpontban, hogy általános közérzetünk és lelki állapotunk is szoros kapcsolatban áll otthonunk atmoszférájával. Ezért kiemelten fontos, hogy a lakás vagy ház, ahol nap mint nap a legtöbb időt töltjük, lakberendezési szempontból a lehető legközelebb álljon stílusunkhoz és elképzeléseinkhez.

Az év végi időszak sokak számára a harmónia megteremtéséről és az izgatott ünnepi várakozásról szól, ennek megélését pedig nagymértékben befolyásolja az otthoni környezetünk, melyet igyekszünk ilyenkor a lehető legkomfortosabbá varázsolni. A Home-Max Bútor áruházaiban és a webshopban is folyamatosan megújuló kínálat és azonnal elérhető, hatalmas készlet várja azokat, akik komfortosabbá tennék vagy felújítanák az otthonukat a következő hónapokban. Az év utolsó szakaszában is a lehető legjobb vásárlói élmény megalkotásáé a főszerep: mind az áruházakban, mind a weboldalon fáradhatatlanul azon dolgozik a szakmai csapat, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló bútorokat.

Hogy mi is a Home-Max fő célkitűzése? Elsősorban az, hogy a vásárlók mindenféle kategóriában megtalálják a számukra ideális bútorokat. Nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy a választék által minél több ember számára elérhető legyen a stílusos és egyben praktikus otthon. Természetesen akik az egyedi vagy a prémium minőségű darabokat részesítik előnyben, a kínálat számukra is rejteget kincseket, az üzletekben pedig számos szín és szövetfajta között találhatják meg az igazit.

Ugyan a webáruházból minden kényelmesen és gyorsan elérhető, a cég számára fontos a személyes interakciók kialakítása azokkal, akik személyesen az áruházakban szeretnék kiválasztani a megfelelő bútort, így rugalmasan és a vásárlói igényekhez igazodva igyekszenek megoldást találni az összes elképzelésre.

És hogy mivel is készül a Home-Max az év végi időszakra?

Gyors, szinte azonnali elérhetőség: Az azonnali elérhetőség iránti megnövekedett igényre gyors megoldással szolgál az ország középpontjában lévő 10.000 m2-es raktárcsarnok. Hogy miért is olyan jelentős ez? Nem csak hatalmas hazai készletállományt biztosít, de gyors szállítást is, így online rendelés esetén is akár 1-2 héten belül megérkezhet az ország bármely területére a választott bútor.

Megújuló webáruház: Szuper hír, hogy az utóbbi időszakban rengeteget fejlesztett webshop is teljesen megújul, hogy izgalmas és kimagasló vásárlási élményt nyújtsanak azok számára is, akik inkább online, az otthonuk kényelméből rendelnének. Új színek, új design, frissülő kínálat és számos újdonság várja majd a neten böngészőket.

Kínálat: Legyen szó ülőgarnitúráról, nappali összeállításról, hálószoba vagy étkező bútorról, a kínálatban böngészve több mint tízezer bútor áll rendelkezésre, ráadásul készletről.

Meglepetések, szuper akciók:  Egy-egy kiemelt akció keretein belül az év utolsó szakaszában is más és más bútorokat lehet szuper kedvezményekkel elérni, a weboldalon és az üzletekben egyaránt. Ráadásul az akciós kampányokon felül más izgalmas meglepetésekkel is készülnek az év végi időszakra, így hát érdemes lesz követni a Home-Max Facebook és Instagram oldalát.

Galéria | 6 kép