Ha kell, ők elmennek a falig is.

Hullámhegyek és hullámvölgyek mindenki életét tarkítják, ki-ki vérmérséklete szerint száll szembe a kihívásokkal. Mostanában különösen nehezített a terep, nem nagyon lehet kiszállni a mókuskerékből, de van három csillagjegy, aki úgy érzi, rajta semmilyen nehézség nem foghat ki – ha kell, elmennek a falig.

Bak

A Bak nagyon racionális csillagjegy – legyen szó szerelemről, munkáról vagy az élet más területéről. Éppen ezért nem is számít másra, mint kihívásokra. Ha pedig nincs kihívás, akkor csinál magának. Új munka, új feladat, nemcsak a biztos anyagiak, hanem akár az izgalom jegyében. A Bak először alaposan mérlegel minden döntést, elemzi a lehetséges megoldásokat, majd lépésről lépésre halad előre. Lassan járj, tovább érsz, mondja. A Bak racionalitása és optimizmusa azt is biztosítja, hogy a kudarcok kevésbé viselik meg, és őt legyőzni szinte lehetetlen.

Kos

A Kos makacs csillagjegy. Amikor nehéz időszakon megy keresztül, általában addig gondolkodik, és szinte korbácsolja magát, amíg megtalálja a kiutat. Ez az ambíció megkönnyíti a Kos számára az életet, sőt szinte kikövezi (sárga kővel) a boldogság felé vezető utat. Ez a hozzáállás a Kost nagyszerű partnerré és baráttá is teszi, ugyanis másoknak is akaratlanul és szívesen segít abban, hogy könnyebben túljussanak az élet hozta megpróbáltatásokon, és hatékonyabban kezeljék a felmerülő problémákat. Ne mondjunk neki nemet, ha felajánlja a segítséget!

Szűz

Legyen szó karrierlétrán felkapaszkodásról vagy a szerelem megtalálásáról, a Szűz mindent elkövet, hogy célt érjen. De élet hozta problémák; munkanélküliség, válás, világválság, egyéb megpróbáltatás esetén sem panaszkodik, hanem összeszorított foggal megy előre – ha arról van szó, ha olyan nehezek a körülmények, akkor mindig csak a következő lépést figyelve, de nem téveszti a célt. A Szűz híresen szorgalmas, az életét jól szervezi, céltudatos, és egyszerre sok mindenre tud figyelni, sok mindennel tud foglalkozni. Ez is segíti a céljai felé vezető úton, nem csak a makacsság és a hit.

Kiemelt kép: Getty Images