5+1 érv, amiért szeretni fogod ezt a többszörös díjnyertes sport SUV-t (x)

A Jaguar F-PACE modellt ugyan a világ legszebb és legjobb autójának is megválasztották, de nemcsak díjnyertes formavilága és teljesítménye miatt szerethető. Az F-PACE számos funkciója gondoskodik arról, hogy nagyszerű élmény legyen vele minden utazás.

1.Tágas, átlag feletti minőségű belső tér

A progresszív, határozott fellépésű Jaguar F-PACE nem hétköznapi szabadidőjármű. A dinamikus külső megjelenéshez tágas, prémium minőségű belső tér társul, amely könnyedén „belakható”, így gyorsan az egész család kedvencévé válhat. A szépségesen megmunkált enteriőr igazán exkluzív utazási élményt nyújt. Kifinomult részletek, prémium anyagok és könnyedén kezelhető funkciók széles köre teremt pihentető környezetet minden utas számára.

2.Mindig friss levegő az utastérben

Az utastéri levegő minősége nemcsak a koncentrációnkat befolyásolhatja vezetés közben, de az utasok komfortérzetére is hatással van. Az F-PACE rendelkezik az allergén és illatanyagok eltávolítására, valamint az ultrafinom szemcsék kiszűrésére is alkalmas utastéri levegő ionizáló, illetve szűrőrendszerekkel. Ezek mellett a CO2-érzékelő méri és szabályozza a belső tér levegőjének széndioxid-tartalmát, és szükség esetén automatikusan több friss levegőt enged be az utastérbe. Sőt, a légkifúvás funkcióval a klímaberendezés ventilátorai, illetve a belső keringető rendszer segítségével már a gépkocsiba beszálláskor friss beltéri levegő várhat minket.

3.A biztonság mindenekelőtt

A vezetés állandó figyelmet, koncentrációt igényel, ami hosszabb utakon vagy forgalmasabb útszakaszokon különösen megterhelő lehet, és könnyen fáradáshoz vezethet. A Jaguar F-PACE aktív útzaj-csillapítás funkciójával a fáradékonyság csökkenthető, mivel az folyamatosan méri és semlegesíti a menetzajokat. A sávtartó asszisztens szintén gondoskodik róla, hogy biztonságban célba érjünk, az autó menettulajdonságait pedig a központi képernyő néhány érintésével könnyedén az útviszonyokhoz vagy vezetési stílusunkhoz tudjuk igazítani, így könnyedén megbirkózhatunk a nehezebb tereppel vagy kedvezőtlen időjárási viszonyokkal is.

Galéria | 7 kép

4.Kényelem és szórakozás a hátsó üléseken is

A vezeték nélküli Apple CarPlay® és Android Auto™ szolgáltatással még könnyebben csatlakoztathatóak az okostelefonok – egyidejűleg több is. Az F-PACE vezeték nélküli szoftverfrissítés funkciója lehetővé teszi a díjnyertes központi infotainment rendszer, a Pivi Pro, illetve a fedélzeti járműrendszerek távolból történő, problémamentes frissítését is.

5.A célegyenesben is vigyáz ránk

Az út végén sem hagy magunkra a Jaguar F-PACE.  A parkolás segítő funkció segítségével azok számára is gyerekjáték lesz a parkolás, akik stresszhelyzetként élik meg az utazás végpontját. Az autóból való biztonságos kiszállást pedig a kiszállás-felügyelet funkció segíti: az ajtók nyitásakor a rendszer figyelmeztet, ha közeledő autót vagy kerékpárost észlel – ezzel is elkerülve egy esetleges ütközést.

+ 1 Defektmentes abroncs – utazás meglepetések nélkül

Az F-PACE modellhez nemcsak gumijavító szettet vagy pótkereket lehet kérni, de opcióként defektmentes abroncs is rendelhető. A defektmentes abroncs üregében integrált tömítőréteg található. Amennyiben egy éles tárgy áthatol a futófelületen, a tömítőanyag azonnal körbeveszi, és légmentesen lezárja a lyukat, fenntartva az abroncsban a légnyomást, és lehetővé téve az út folytatását.

Tudj meg többet a Jaguar F-PACE modellről

Fotók: Mosoni Péter